2016 – An de excepție pentru PSD Gorj

523

Noii parlamentari de Gorj ai PSD, cu două absențe motivate, Victor Ponta și Elvira Șarapatin, au fost prezenți, vineri, la sediul organizației pentru conferința de presă festivă a filialei județene. Evenimentul a debutat cu un mic concert de colinde, în interpretarea artiștilor Școlii Populare de Artă Târgu-Jiu.

Cel care a luat apoi cuvântul în cadrul conferinței a fost liderul organizației, Florin Cârciumaru, senatorul apreciind că anul care tocmai se încheie a fost unul excelent pentru organizația pe care o conduce.
“Anul 2016 a fost un an de excepție pentru PSD Gorj”, a spus Florin Cârciumaru, mulțumit că la parlamentare organizația a câștigat 4 deputați și un senator, în timp ce localele au fost câștigate tot de social-democrați atât la municipiul Târgu-Jiu, cât și în majoritatea primăriilor din județ.
La finalul conferinței, aleșii PSD Gorj au ciocnit câte un pahar cu șampanie cu jurnaliștii cărora le-au mulțumit pentru felul în care au scris în 2016 despre activitatea organizației și a membrilor săi.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here