19.8 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024

Arhive Zilnice: 5 iunie 2016

Egalitate la Crasna, mai sunt 2 secții de numărat!

Candidatul PSD a câștigat la o secție de votare în timp ce primatul PNL la o alta. Mai sunt două secții de votare în numărare.

PNL a câștigat la Ciuperceni, la doar 50 de voturi diferență!

PNL și-a păstrat Primăria Ciuperceni, edilul Tăloi având cu aproximativ 50 de voturi peste candidatul PSD. Se numără pentru consilieri!

Tătaru rămâne la Primăria Ioneşti

Potrivit primelor procente, Marian Tătaru de la PSD va rămâne în continuare în fruntea Primăriei Ioneşti.

Pungan, un nou mandat

Ovidiu Pungan ramane primar la Balanesti, potrivit primelor informatii, care il indica pe acesta castigator al unui nou mandat in fruntea comunei.

PSD a câștigat la Consiliul Județean în Turcinești

Cu 70 de voturi în plus, PSD conduce scrutinul la Turcinești, aici numărându-se în cele două secții doar buletinele pentru Consiliul Județean Gorj!.

Nioață, reales primar! 350 de voturi în plus față de Cojocaru-PNL

Michy Nioață a câștigat iar Primăria Bumbești-Pițic. Diferența de voturi între acesta și soacra lui Surupăceanu este de 350 de voturi. Numărătoarea continuă la Consiliul Local.

Primăria Mătăsari, câştigată de PSD

Primăria Mătăsari a fost câştigată de pesedistul Gheorghe Gaşpar.

Floarea Dan-PNL-noul primar de Alimpești

Afaceristul Dan Floarea de la PNL a câștigat Primăria Alimpești. Diferența între acesta și fosta primăriță este de peste 200 de voturi.

Cristian Elena, PMP, conduce la două secții din 4

Cristian Elena, fost viceprimar de Padeș, conduce la două secții din 4 cu câte 60 respectiv 65 de voturi. PNL și PSD se află pe pozițiile imediat următoare.

Vladuleanu a castigat Primaria Bilteni

Liberalul Vasile Vladuleanu a castigat un nou mandat de primar la Bilteni. Acesta l-a depasit detasat in voturi pe pesedistul Pompiliu Paunescu. Vladuleanu a mai fost primar al comunei Bilteni vreme de doua mandate in perioada 2004-2012.

PSD a câștigat la Târgu-Cărbunești- Birău căștigător!

La opt secții, candidatul PSD Dănuț Birău este câștigător. Nu mai este de numărat decât o singură secție. Mihai Mazulu nu mai este primar. PNL pierde primăria după două mandate.

PSD-ul a pierdut la Fărcăşeşti

Din primele informaţii, candidatul PNL, Constantin Drăgoescu, a câştigat Primăria Fărcăşeşti.

PMP are primar la Stejari!

Robert Păiuși, candidat PMP la Stejari, a câștigat primăria comunei. La numărătoarea de la două secții din 3 din acesta a avut un scor covârșitor peste candidatul PSD, primarul în exercițiu, Lupu Ștefan. Păiuși a obținut 70% în două secții. Comuna Stejari a înregistrat o prezență masivă la vot, la secția de lângă primărie votând în jur de 700...

Vezi declaraţia fostului prim-ministru după aflarea primelor procente

"După doi ani, în seara asta e momentul să fiu generos - Alina, te rog NU ÎȚI DA DEMISIA! Rămâi la șefia PNL ca îi reprezinți cu adevărat pe cei rămași acum acolo! Și nu pleca - vrem să câștigăm și parlamentarele! Te rog mult Alina, ține-l și pe Perdoiu "to be elected"! A fost președinte, a fost Prim-Ministru, a...

Locul 7 pe tara

La ora 21:00 Gorjul se situa pe poziţia a şaptea în topul judeţelor din ţară, cu o prezenta la vot de 56,02%.

Bilteni: Vladuleanu si Paunescu, la cateva procente

Scor strans este si la Primaria Bilteni. Candidatul PNL Vasile Vladuleanu se bate in voturi cu cel al PSD Pompiliu Paunescu, diferenta dintre cei doi fiind foarte mica.

Exit-poll: PSD-ul, cel mai bun scor în judeţ

Municipiul Târgu-Jiu a fost câştigat de candidatul PSD, Florin Cârciumaru. La Motru candidatul PSD Cosmin Morega are un avantaj, scorul fiind apropiat de cel al candidatului PNL, Gigel Jianu. La Rovinari bătălia se dă între Robert Filip şi Laurenţiu Chivu. La Turceni cel mai bun scor îl înregistrează Cristina Cilibiu, unde din şapte secţii de votare, patru au fost...

Lupta umar la umar in trei orase

Trei orase din Gorj asteapta numaratoarea oficiala a voturilor. Se pare ca liberalul Mihai Mazilu ar putea pierde Primaria Targu Catbunesti in fata pesedistului Danut Birau. La Motru lupta se da intre candidatul PSD Cosmin Morega si liberalul Gigel Jianu. Pentru Primaria Rovinari, Robert Filip candidatul ALDE se bate in voturi cu liberalul Laurentiu Chivu,diferenta intre cei doi fiind...

Carciumaru,un nou mandat la Targu Jiu

Florin Carciumaru,presedintele PSD Gorj,castiga cel de-al cincilea mandat de primar al municipiului Targu Jiu.

Vezi prezenţa la vot în Gorj până la ora 18.00

Până la ora 18.00, 46,4 % dintre locuitorii judeţului au mers la urne. Până la această oră au votat 7.131.174 de români, adică 38.9% dintre cei 18.320.473 români înscrişi pe listele electorale, judeţul cu cea mai mare prezenţă fiind Olt, unde au votat 49.8%.

FOTO/ Accident la Târgu-Jiu: Un Audi s-a ciocnit cu o mașină cu pizza

Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, în apropierea Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu. Șoferul unui autoturism care asigura servicii de catering nu i-a acordat prioritate unei mașini la volanul căreia se afla un tânăr de 19 ani. ”Mă grăbeam să duc o comandă. Eu trebuia să opresc. A venit cu viteză și nu am mai putut...

Amendat cu 2000 de lei pentru manifeste denigratoare la Fărcășești

Un tânăr de 29 de ani din Cocoreni a fost prins în această dimineață, pe raza comunei Fărcășești, de către polițiștii din Rovinari, în timp ce arunca din mașină manifeste denigratoare la adresa unui dintre candidații intrați în cursa electorală pentru primăria localității. Respectivul, urmărit prin comună, a fost prins în fapt și amendat cu 2000 de lei.

Află câți gorjeni au mers la vot

La ora 12.40, în județul Gorj, prezența la vot a fost de 23,14 %. 70.000 de alegători și-au exprimat acest drept. Gorjul ocupă locul 8 la nivel național. Până la această oră nu au fost înregistrate incidente. Reprezentanții BEJ susțin că procesul electoral decurge normal. 303.000 de gorjeni sunt aşteptaţi, astăzi, la urne.

Aproape 50% prezență la o secție de votare din Stejari!

La ora 12.50 la o secție din comuna Stejari era peste 46% prezența la vot. Este vorba despre secția 305 care funcționează în incinta Centrului Cultural Gheorghe Zamfir, lângă primărie. În comună sunt doar trei secții, Baloșani-școala primară care are numărul 307 și la Piscoiu-căminul cultural-secția 306. Aici nu sunt probleme decât în circumscripția electorală nr.62, unde sunt tensiuni...

Victor Ponta, despre situația CEO: ”Sunt foarte îngrijorat!”

Prezent la Târgu-Jiu pentru a-l însoți pe Florin Cârciumaru la secția de votare, Victor Ponta a vorbit și despre situația în care se află Complexul Energetic Oltenia. ”Sunt foarte îngrijorat. Cred că toți cei de aici sunt foarte îngrijorați. De aceea spun, cu cât mai repede pleacă Guvernul acesta, cu atât mai bine și pentru Complexul Energetic Oltenia, că...

Vot la Penitenciarul Târgu-Jiu

24 de deținuți de la Penitenciarul Târgu-Jiu și-au exercitat dreptul la vot între orele 8.00-9.00 în incinta unității de detenție. Cei 24 au cerut urna mobilă de la una dintre secțiile de votare aflate în incinta școlii nr.6 din municipiu, deținuții având domiciliul în orașul Târgu-Jiu.

FOTO/ VIDEO: Victor Ponta, la Școala Gimnazială din Vădeni

Fostul premier al României, Victor Ponta, l-a însoțit, în această dimineață, la ora 10.00, pe Florin Cârciumaru, la secția de votare amenajată la Școala Gimnazială Nr. 7, din Vădeni.   Ulterior, deputatul a mers la Rectoratul Universității Constantin Brâncuși, pentru a fi alături de Ion Călinoiu, la vot. Victor Ponta a refuzat să precizeze unde își va exprima acest drept. https://www.youtube.com/watch?v=MMRMoTvK0gQ

BEC-Prezența la urne, ora 10.00-9,23%

BEC a anunțat prezența la urne la ora 10.00, Gorjul fiind pe locul 15 pe țară cu 9,23%. La ora aceasta ar fi însă o prezență de 12,78%.

Cârciumaru a votat pentru continuarea proiectelor

Primarul municipiului, Florin Cârciumaru, și-a exercitat, în urmă cu scurt timp, dreptul la vot. A venit la urne împreună cu soția și o parte din conducerea organizației, Ion Călinoiu fiind alături de acesta dar și deputatul Victor Ponta. A declarat că a votat pentru continuitatea proiectelor începute și pentru binele orașului pe care l-a slujit cu dragoste și responsabilitate.

Amendă, între 600-1000 de lei pentru fotografierea ori filmarea votului!

Persoanele care îşi fotografiază sau îşi filmează prin orice mijloace buletinul de vot în timpul exercitării dreptului electoral riscă o amendă cuprinsă între 600 şi 1.000 de lei, informează MAI. De asemenea, potrivit Codului Penal, împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoare de la şase...

BEJ Gorj-Procesul electoral se desfășoară normal. Nu sunt incidente!

La o oră și jumătate după deschiderea celor 332 de secții de votare din județ nu s-a înregistrat niciun incident. Procesul electoral decurge în condiții normale, dau asigurări reprezentanții Biroului Electoral Județean Gorj. Peste 300.000 de gorjeni sunt așteptați astăzi la urne.