„Duminică a fost si ziua lor”, Copiii cu nevoi speciale, sărbătoriţi pe 1 iunie

444

Duminică, 1 iunie 2014, în incinta Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, au  avut loc o serie de manifestări, ocazionate de Ziua Internaţională a Copilului.

Pe 1 iunie, începând cu ora 10:00, atât pe baza sportivă, cât şi pe spaţiul verde din curtea Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia 23Copilului Gorj, frumos amenajată de personalul de serviciu, au avut loc  activităţi recreative şi de socializare desfăşurate de copiii din centrul rezidenţial în comun  cu copiii din casele de tip familial Scoarţa şi Răchiţi. De asemenea, toţi copiii împreună cu cadrele şi conducerea complexului, au participat la un picnic cu activităţi recreative în aer liber unde au dansat, au ascultat diverse genuri de muzică au avut discuţii libere privind importanţa zilei de 1 Iunie şi au desfăşurat diverse jocuri distractive. În ciuda problemelor de sănătate pe care le au, aceşti copii au demonstrat că nu sunt cu nimic diferiţi de ceilalţi. Reprizele de dans şi muzică, care au alternat cu momentele de 33joacă, au adus buna dispoziţie pe chipurile lor.
La atmosfera de sărbătoare şi spectacol au contribuit şi cadrele  CSCCNS Târgu-Jiu, care s-au jucat şi au dansat alături de copiii.
43Toate acestea au fost urmate de  o masă cu mici la grătar şi cadouri pentru toţi copiii. Atât organizatorii, cât şi copiii din CSCCNS Târgu-Jiu, mulţumesc  elevilor Şcolii  Gimnaziale Alexandru Ştefulescu, din Municipiu, pentru  banii donaţi, gestul lor  contribuind din plin la reuşita acestei frumoase sărbători.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here