Start de primăvară în Liga a 3-a

739

Primăvara a avenit și pentru echipele din Liga a 3-a, Gorjul s-a pus în mișcare și la acest nivel, iar reprezentantele noastre din acest eșalon au avut parte de rezultate bune în primele partide oficiale din 2015.
Un succes clar a înregistrat Pandurii II, care din această primăvară își joacă meciurile de pe teren propriu la Rovinari. Elevii lui Adrian Bogoi s-au impus cu 4-1 (2-1) în fața celor de la Millenium Giarmata. Echipa a doua a Pandurilor a beneficiat de un aport important de jucători de la Edi Iordănescu, nu mai puțin de patru jucători de la prima echipă evoluând la Rovinari: Mingote, Shalaj, Smrekar și Shamsin. Dealtfel, Smrekar a fost și pe lista marcatorilor, el marcând o dată din acțiune și o dată din penalti. Meciul a avut nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă, toate acordate pandurilor mici, Ionuț Constantin și Șendroiu, jucător revenit pe terenul de joc, după ce a suferit în iarnă o operație de menisc, transformând și ei câte un penalti. Diarra, de la oaspeți, a fost nu doar cel care a deschis scorul la Rovinari, ci și cel care a fost protagonistul unei alte secvențe, una soldată cu eliminarea sa de pe teren în minutul 80.
Diarra a intrat în conflict cu un jucător al Pandurilor, a primit un cartonaș galben după care a arătat semne obscene spectatorilor, motiv pentru care el a fost eliminat direct, arbitrul arătându-i cartonașul roșu. Jucătorul celor de la Giarmata a încercat să-și motiveze gesturile spunând că a fost ținta unor injurii cu tentă rasistă din partea spectatorilor, lucru infirmat însă de conducerea clubului târgujian, care a și emis un comunicat oficial pe această temă. Diarra nu a fost singurul jucător eliminat de la oaspeți, Soare având aceeaşi soartă la faza primului penalti primit de gorjeni.
Un alt rezultat foarte bun a fost obținut de Minerul Motru, echipă care a reușit să se impună în deplasare, la limită, cu 1-0, pe terenul celor de la FC Hunedoara. Motrenii nu au marcat în acest meci, însă a făcut-o Roiu în propria poartă în minutul 58, gol care a însemnat și trei puncte extrem de importante pentru echipa gorjeană.
Neînvinsă a terminat meciul, deși a jucat tot în deplasare, și Știința Turceni. Echipa lui Viorel Cojocaru a încheiat cu un scor alb meciul disputat cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.
Cristi Constantinescu

Rezultatele etapei a 14-a:
Vulturii Lugoj                 – CS Ineu           0-1
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic     – Ştiinţa Turceni       0-0
ACSVM Craiova – Minerul Mehedinţi   3-0 / neprezentare
Pandurii II Târgu Jiu             – Millenium Giarmata   4-1
FC Hunedoara                 – Minerul Motru          0-1
Naţional Sebiş                 – ACSO Filiaşi          0-0
UTA Bătrâna Doamnă a stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here