Sute de gorjeni la spectacolul „Suflet de copil”

427

Apartamentele destinate Protecţiei Rezidenţiale a Copiilor din cadrul CSCCD Târgu-Jiu au organizat un spectacol extraordinar dedicat Zilei Internaţionale a Copilului. Au urcat pe scenă 38 de copii, care au fost aplaudaţi de aproximativ două sute de spectatori.

Vineri, 29 mai 2015, zeci de copii din apartamentele destinate Protecţiei Rezidenţiale a Copiilor din cadrul CSCCD Târgu-Jiu s-au implicat în punerea în scenă a unui ziua copilului dgaspc (1)spectacol inedit, intitulat „Suflet de copil”. Au venit să îi susţină şi să îi aplaude în jur de două sute de spectatori. Evenimentul s-a desfăşurat la Şcoala Populară de Artă (Teatrul de Vară), începând cu ora 11.00. Îmbrăcaţi cu costume populare şi nu numai, ziua copilului dgaspc (3)tinerii artişti au reuşit să bucure publicul cu cântece şi dansuri pregătite special pentru a marca Ziua Internaţională a Copilului.
De altfel, organizatorii confirmă că acest spectacol a fost conceput pentru a bucura copiii şi adulţii care au rămas cu suflet de copil.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here