Primăriile Logreşti şi Rovinari fac angajări

613

Administraţiile publice locale din Gorj se vor îmbogăţi cu noi membri în rândul personalului. De această dată, au fost anunţate concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante la Primăriile Rovinari şi Logreşti.

Primăria oraşului Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Birou Urbanism, Amenajarea Teritoriului. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Termenul limită de depunere a dosarelor este ziua de 26 august, ora 16.00, urmând ca proba scrisă a concursului să se desfăşoare pe 8 septembrie, la ora 11.00, iar interviurile să fie susţinute pe 14 septembrie, la aceeaşi oră.

Muncitori pentru Logreşti
Primăria comunei Logreşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: mecanic, electrician şi tractorist. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.
Condiţii specifice în vederea participării la concurs ce trebuie îndeplinite de către candidaţi sunt: minim studii profesionale cu specializare ori cu certificat de calificare pentru posturile de mecanic, electrician ori tractorist, iar în cazul acestuia din urmă o altă condiţie specifică este deţinerea unui permis de conducere categoriile C +E. Proba scrisă a concursurilor va avea loc pe data de 3 septembrie, ora 11.00, urmând ca în ziua ulterioară să fie susţinute interviurile.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here