ACS Târgu-Jiu şi-a aflat viitorii adversari

ACS Târgu Jiu a ratat calificarea în faza superioară a Ligii 1 la baschet. Gorjenii au pierdut ultimul joc din acest an la Timba Timişoara 2, scor 75-62, într-un meci în care bănăţenii au folosit mai mulţi jucători de la prima echipă.
Sezonul nu se încheie aici pentru elevii lui Laurenţiu Răuţ şi Claudiu Alionescu, care se vor bate acum pentru locurile 9-13. C.S.U. Braşov, C.S. Agronomia Bucureşti, C.S.U. Ploieşti şi C.S. Rapid Bucureşti sunt viitorii adversari ai grupării gorjene, lista din Grupa II – B fiind anunţată pe site-ul Federaţiei Române de Baschet.
Potrivit paginii de facebook a formaţiei noastre, primul meci din 2018, de la Târgu Jiu, se va disputa în data de 4 februarie, iar oaspeţi vor fi sportivii de la Rapid.
În precedenta serie, gorjenii au avut un bilanţ echilibrat, 5 victorii şi 5 înfrângeri, şi au terminat pe locul 4 din 6 echipe. Oficialii trupei noastre au anunţat că acest sezon este unul de pionierat, în care vor încerca să formeze viitorul nucleu pentru echipa de baschet.
ACS Târgu Jiu este un proiect demarat în 2017, care îi are în centru pe sportivii autohtoni.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here