Actualitate

“Me and my girl” deschide stagiunea 2010-2011

 | 02 noiembrie 2010, 23:22 | 0 comentarii | 

teatru (16)Stagiunea 2010-2011 a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu începe la sfârşitul acestei săptămâni. Pentru că a fost foarte bine primită în stagiunea trecută, piesa de teatru „Me and my girl” va fi cea care va deschide şi această stagiune, fiind jucată mai multe zile la rând.

Semnatura eletronica CertDigital

Luna aceasta va fi prezentată, însă, şi o premieră care ne va oferi o altă latură a actorului Marian Negrescu, anume aceea de regizor.

Music-hall-ul „Me and my girl”, de Douglas Furber & L. Arthur Rose, muzica Noel Gay, regia Achille Roselletti ( Italia), va fi prezentat pentru prima dată în această stagiune vineri, de la ora 17,00.

teatru (21)Această piesă va fi jucată aproape în fiecare zi până pe data de 12 noiembrie, cu atât mai mult cu cât a fost unul dintre spectacolele cele mai apreciate în stagiunea trecută. Un music-hall care scoate în evidenţă şi calităţile vocale dar şi pe cele de dansatori ale actorilor, cu atât mai mult cu cât totul este live, “Me and my girl” a fost foarte apreciată de târgujieni.

Începând din data de 12 noiembrie, pregătirile pentru premiera “Porunca a 7-a” vor intra pe ultima sută de metri. Piesa, scrisă de Dario Fo, este regizată de către Marian Negrescu, actor şi director al Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Această piesă de teatru îl va aduce în prim plan pe Negrescu, de data aceasta într-o ipostază mai puţin văzută. “Porunca a 7-a” va putea fi văzută mai multe zile la rând după premieră.

D.C.

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL