Actualitate

139 de școlari și preșcolari din Stănești au primit cadouri de Moș Crăciun! – Actul de caritate, făcut de omul de afaceri Bicheru și de către președintele Obștei Vălari

 | 22 decembrie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Administratorul firmei Axacarm din Stănești, Constantin Bicheru, și Iuga Nicolae, președintele Obștei Vălari din localitate, au fost cei care în ultimele zile s-au gândit la copii comunei, oferindu-le cadouri de sărbătorile de iarnă. 139 de școlari și preșcolari de la unitățile de învățământ de pe raza localității au primit astfel plăsuțe cu dulciuri și răcoritoare, cumpărate de cei doi localnici, ambii consilieri locali în Stănești.

Semnatura eletronica CertDigital

Cadrele didactice din Stănești alături de școlarii și preșcolarii comunei au pregătit, miercuri, un program artistic, care a fost susținut în sala de sport a școlii gimnaziale din localitate. Pentru părinții și localnicii prezenți, copiii au cântat colinde, au recitat și l-au așteptat, cuminți, pe Moș Crăciun. Fiecare copil a primit cadouri, fericiți că, în anii trecuți, nu au avut parte de astfel de gesturi din partea celor doi aleși. “Satisfacția mea a fost cu atât mai mare cu cât am văzut pe chipul copiilor zâmbete și fericire, asta în apropierea sărbătorilor de iarnă”, a declarat Constantin Bicheru, mândru că a putut întoarce comunității sale o parte a profitului firmei pe care o conduce.
A.STOICA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL