Actualitate

450 de disponibilizaţi ai CEO şi-au depus dosarele pentru şomaj

 | 05 iunie 2015, 00:10 | 0 comentarii | 

În numai două zile din această săptămână, mai precis miercuri şi joi, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj s-au prezentat 450 dintre disponibilizaţii Complexului Energetic Oltenia. Aceştia şi-au depus dosarele şi actele necesare în vederea primirii indemnizaţiei de şomaj. “Am preluat în numai două zile 450 de dosare. Vom prelua în continuare dosare, dar numai în timpul săptămânii, urmând ca noi, pentru a le rezolva cât mai repede pe toate, să le prelucrăm chiar şi după orele de program şi, dacă va fi nevoie, vom lucra la ele şi în week-end-uri. Însă de primit o vom face doar de luni până vineri, chiar dacă în zilele de vineri nu avem activitate de relaţii cu publicul”, a declarat Romeo Chiriac, directorul executiv al AJOFM Gorj.
Din cele 450 de dosare primite, 145 sunt de la foşti angajaţi ai CEO cu domiciliul în Târgu-Jiu, 123 sunt de la Motru, 100 din Rovinari şi 40 din Turceni.
În cursul săptămânii trecute, salariaţii AJOFM au oferit servicii de preconcediere pentru disponibilizaţii CEO din judeţul Gorj. Conform conducerii AJOFM Gorj, la aceste întâlniri de informare au participat un număr de 1.253 de persoane ce au fost disponibilizate din totalul de 1.558 câte au fost concediate colectiv de la unităţile CEO din judeţul nostru.
Izabella Molnar

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL