Actualitate

A dat norocul peste directorul Brehuță: Funcție și locuință ANL de la primărie, într-o singură lună

 | 08 iunie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Noul director interimar al Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu a fost cadorisit de două ori de către Primăria Târgu-Jiu, luna trecută. Actorul Cosmin Brehuță a devenit pe 29 mai conducătorul instituției teatrale a municipiului, ca doar cu puține zile în urmă să primească de la autoritățile locale și o locuință ANL, mai exact un apartament cu două camere pentru care va plăti chirie la primărie. Directorul interimar și-a intrat în pâine însă abia ieri, asta deoarece doar, miercuri, Marian Negrescu a catadicsit să-și elibereze biroul, ocupat peste două decenii în teatrul târgujian.

Semnatura eletronica CertDigital

Numit în funcția de director interimar al Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”, pe data de 29 mai, actorul Cosmin Brehuță, a bifat, luna trecută, două mari realizări. Este vorba despre o funcție pentru cel puțin patru luni care îi va da foarte bine în CV, dar și o locuință ANL, acesta și soția sa, actrița Mădălina Ciobănuc de loc din Constanța, stând până în mai, în chirie în municipiu, într-o locuință plătită de teatrul din Târgu-Jiu.
Brehuță a început să-și exercite funcția de director interimar al teatrului abia de ieri, asta deoarece fostul manager, Marian Negrescu, s-a dat greu la o parte, acesta părăsindu-și biroul abia miercuri. Actorii teatrului târgujian, dar și spectatorii au mari așteptări de la noul manager, știut fiind că bugetul teatrului este mare ca și dorința publicului de a vedea teatru de calitate, dar și premii obținute de instituția teatrală gorjeană în competiții cu alte teatre din țară și din străinătate.

Doi competitori
În prezent, autoritățile municipale pregătesc condițiile care vor fi cerute la concurs celor care vor să obțină funcția de manager al teatrului din Târgu-Jiu, printre doritori numărându-se deja, se vehiculează în teatru, actorul Ionuț Stoica, cetățean de onoare al urbei, și actorul Eugen Titu, candidat în aprilie la funcția de manager al Tetrului Petroșani. Titu a obținut însă la concursul din județul vecin nota 6,25, în timp ce câștigătorul funcției a luat un punctaj de 8.60.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL