Actualitate

Ambulanţa Gorj are manager nou

 | 15 februarie 2018, 00:10 | 1 coment | 

Începând din această săptămână, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are un nou manager. Este vorba despre Constantin Mitroi, care până recent a fost juristul unităţii. Acesta a câştigat concursul pentru postul de manager.

Semnatura eletronica CertDigital

Constantin Mitroi este de la începutul acestei săptămâni, noul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Acesta a lucrat ca jurist în cadrul SJA Gorj şi a fost singurul care a participat la examenul pentru ocuparea postului de manager. Fostul director interimar Marinică Niculescu a intenţionat să participe la concursul organizat de către Ministerul Sănătăţii, însă i-a fost respins dosarul de candidatură, fiind incomplet. Niculescu a anunţat că va contesta întreaga procedură.
Între timp, juristul unităţii, Constantin Mitroi, a participat la concurs şi a fost admis, obţinând 7.20 puncte la proba scrisă, iar la interviu – 8.44. Ministrul Sănătăţii a emis deja ordinul privind instalarea în funcţie, iar marţi documentul a fost trimis la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Ambulanţa Gorj are manager nou

  1. vai mama noastra cum ne paraseste dzeu din ce in ce mai mult.vom avea numai circ si paine neagra cu asemenea manager-asta nu este tractoristul de odinioara de la grimex?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL