Actualitate

Boza: “CEO, un business profitabil”!

 | 11 mai 2017, 00:10 | 1 coment | 

Directorul general al CE Oltenia, Sorin Boza, anunță că societatea a terminat primele trei luni ale acestui an pe plus, situația financiară pentru luna aprilie fiind gata abia săptămâna viitoare. Până atunci însă CEO pune minerii la program de șapte zile din șapte, asta pentru a se asigura atât cerința de energie, cât și pentru stocurile de iarnă.

Semnatura eletronica CertDigital

Aplicând proverbul “omul gospodar își face iarna car și vara sanie”, reprezentanții CE Oltenia au decis să pregătească, din timp, depozitele de cărbune pentru sezonul rece. Măsura luată săptămâna trecută de Directoratul CE Oltenia este aplicabilă de acum, anunță directorul general al companiei Sorin Boza, care menționează că angajații vor fi plătiți conform CCM. Mai exact, pentru fiecare zi de sâmbătă ori duminică lucrată, minerii vor fi remunerați cu 87,5% din salariul brut.
Boza susține, în acest context, că CE Oltenia este pe plus în primele trei luni ale acestui an, situația financiară pentru luna aprilie fiind gata abia săptămâna viitoare. “CEO este un business profitabil”, vorbește Boza despre situația financiară a CE Oltenia pentru primele luni ale anului în curs.
CE Oltenia și-a disponibilizat pe 1 mai 1000 de salariați, compania numărând în prezent 13.300 de angajați.
A.Stoica

Articole asemanatoare1 comentariu in “Boza: “CEO, un business profitabil”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL