Actualitate

Bratu, manager la ŞPA Târgu-Jiu pentru încă 5 ani

 | 06 septembrie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

În ultima şedinţă de Consiliu Judeţean Gorj, consilierii au aprobat rezultatul final obţinut de Alexandru Bratu în cadrul procedurii de analizare a noului proiect de management elaborat pentru Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital

Astfel, Bratu îşi continuă activitatea de manager la instituţia de cultură din subordinea CJ Gorj, durata mandatului acestuia fiind stabilită pe o perioadă de 5 ani, noul contract de management fiind valabil între anii 2017-2022. Hotărârea privind contractul şi proiectul de management al lui Alexandru Bratu pentru şefia ŞPA Târgu-Jiu a fost aprobată de consilierii judeţeni în unanimitate, cu 31 de voturi pentru.

“Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu este unul dintre primii trei operatori culturali de drept public din judeţ, care oferă servicii culturale comunităţii gorjene. Activitatea specifică a instituţiei se circumscrie ariei de educaţie permanentă şi formare continuă de interes comunitar, în afara sistemelor formale de educaţie în domeniul artelor scenice şi vizuale, populare sau culte, în cel al meşteşugurilor tradiţionale, alături de conservarea, protejarea, transmiterea, promovarea şi punerea în valoare a culturii tradiţionale şi a patrimoniului cultural imaterial al zonei. De asemenea, instituţia oferă produse şi servicii culturale diverse pentru comunitate. În acest sens, Şcoala Populară de Artă este unul dintre principalii furnizori de evenimente culturale cuprinse în Agenda Culturală a Consiliului Judeţean Gorj. Evenimentele organizate sunt realizate în parteneriat cu instituţiile publice din municipiu şi judeţ care se adresează aceleiaşi comunităţi”, se arată în raportul de specialitate întocmit de autorităţile judeţene. Alexandru Bratu conduce ŞPA Târgu-Jiu încă de la finele lunii august 2014, până atunci ocupând funcţia de director al Direcţiei Judeţene Gorj a Arhivelor Naţionale.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL