Actualitate

Căldură în caloriferele Spitalului Rovinari

 | 25 octombrie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

De vineri, pacienții internați la Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari au căldură în saloane, așa cum se cuvine. Primăria a reușit să realizeze o lucrare provizorie la sistemul de încălzire, putându-se renunța, astfel, la caloriferele electrice.

Semnatura eletronica CertDigital

Pentru a reduce costurile la facturile de electricitate, dar și pentru a evita o suprasolicitare a sistemului electric al spitalului din Rovinari, autoritățile rovinărene au reușit să repare sistemul de încălzire. “De vineri, am reușit să asigurăm agentul termic în spital, chiar dacă este o lucrare provizorie, deocamdată. Primăria Rovinari ne-a ajutat să realizăm această lucrare, care sporește confortul termic al pacienților și ne ajută să degrevăm instalația electrică și să reducem riscul de incendii, dar și să scădem valoarea facturilor la electricitate. Totodată, realizarea acestei lucrări provizorii ne permite executarea corespunzătoare a lucrării de bază privind reabilitarea sistemului de încălzire, această lucrare fiind deja aprobată, dar necesită timp pentru realizare”, subliniază Adrian Murea, managerul Spitalului Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari.
Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari are centrală termică proprie, însă aceasta nu a putut fi pusă în funcțiune din cauza unei țevi defecte. Din fericire, pentru pacienți, de vineri s-a remediat problema privind încălzirea unității sanitare rovinărene.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL