Actualitate

Căldură în saloanele Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu

 | 10 octombrie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Pe fondul scăderii temperaturilor, a fost pornită căldura și la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu. Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, deocamdată se va da căldură doar noaptea, iar pe măsură ce vor scădea temperaturile va crește programul de furnizare a agentului termic.

Semnatura eletronica CertDigital

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a decis să pună în funcțiune centralele termice. Toate saloanele SJU au fost încălzite pe timpul nopții. Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, susține că au fost efectuate reviziile tehnice ale surselor de căldură și că pacienții vor beneficia de condiții bune de spitalizare pe tot parcursul iernii. „La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, s-a pornit căldura, pe timpul nopții, iar pe măsură ce vor scădea temperaturile vom crește programul de furnizare a agentului termic“, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.
Reamintim faptul că, la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comunca Runcu și la Spitalul Orășenesc Novaci a fost pornită căldura încă de săptămâna trecută.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL