Actualitate

Caragea, “vioreaua” discordiei electorale a lui Davițoiu

 | 04 mai 2017, 00:10 | 1 coment | 

Surse din PMP Gorj dau ca sigură informația potrivit căreia, candidatul partidului pentru alegerile din 11 iunie pentru Primăria Târgu-Jiu ar fi nimeni altul decât Viorel Caragea, fostul comandant al IPJ Gorj. De altfel, presa locală numai ce a furnizat informația potrivit căreia Caragea, aruncat ,,la câini” la Sibiu din fruntea poliției gorjene, se va pensiona de acolo, în scurt timp.

Semnatura eletronica CertDigital

Viorel Caragea va juca mărul PMP în lupta electorală cu Aurel Popescu, candidatul PSD, totodată, primar interimar al municipiului și cu Marcel Romanescu, candidatul oficial al PNL pentru primăria orașului. Chiar dacă fostul polițist-șef este cotat cu șanse mici de câștig, el va provoca ceva rumoare între social-democrați și va zgâlțâi scorul la alegerile de luna viitoare. Cel puțin asta gândește Nicu Davițoiu, liderul PMP Gorj, care promitea public, deja de zile bune, că va trimite în cursa pentru fotoliul de primar la Târgu-Jiu un candidat de calibru.

Glonț ochit
Davițoiu, strategic, a refuzat să spună însă numele candidatului pe care îl consideră, în schimb, un adevărat glonte pentru ceilalți competitori. Liderul PMP Gorj a dat însă ceva din casă spunând fără ocolișuri că persoana antrenată pentru candidatură ar putea ,,să nu provină din rândul politicienilor”. De altfel, cu ceva timp în urmă, același Davițoiu anunța că va face și un sondaj pentru stabilirea candidatului pentru Primăria Târgu-Jiu, procedeu la care pare că a renunțat, după ce l-a convins să intre în cursă pe ,,pensionarul” Caragea.
Dreapta merge astfel separat pe 11 iunie la primăria municipiului din Gorj, Daviţoiu anunţând deja că nu îl va susţine pe liberalul Marcel Romanescu.
A.STOICA

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Caragea, “vioreaua” discordiei electorale a lui Davițoiu

  1. E clar ca PMP e pe mana cu PSD, adica sa pui candidat unul din cele mai hulite personaje din acest judet, nu poate fi decat in scopul dispersarii voturilor anti PSD. Aici e adevarat ca si PNL e la fel de varza ca PMP prin eternul candidat Romanescu dar se puteau coaliza toti in jurul unui tanar de perspectiva care sa vrea sa schimbe orasul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL