Actualitate

Cărbunele se va livra către minerii și energeticienii CEO din 10 iulie

 | 30 iunie 2017, 00:30 | 0 comentarii | 

Pe baza unui regulament stabilit joi în Comisia Mixtă Administrație-Sindicate s-a parafat modalitatea de acordare a cotei de cărbune pentru salariații CEO, în cuantum de 10 tone per beneficiar. Cota se va acorda de luna viitoare, pe baza unor tabele stabilite de administrație, care are deja punctele de încărcare marcate în regulamentul de ieri. Prețul total al cotei, inclus TVA, este de aproape 650 de lei pentru fiecare angajat al companiei de stat, care dorește să cumpere cărbune de la CEO.

Semnatura eletronica CertDigital

Cei care vor să ridice cărbune în natură îl pot lua de la unitățile de încărcare la prețul de 650 de lei. Cei care iau cărbunele îl pot folosi ei ori îl pot dona rudelor până la gradul II. Toți salariații companiei vor avea acces la această cotă cotra-cost.
În ce privește tichetul de cărbune de care vor beneficia toți salariații, acesta va avea valoare de 500 de lei și se va acorda sub formă de tichet cadou, în toamna acestui an.
“În luna noiembrie se vor acorda tichetele de cărbunele sub forma tichetelor cadou de 500 de lei pentru toți salariații. Cei care vor, însă, și cărbune în natură pentru încălzirea lor, sau a rudelor până la gradul doi, pot solicita printr-o cerere și o declarație pe propria răspundere să primească, de luna viitoare, cele 10 tone de lignit la prețul de 650 de lei. Livrarea cărbunelui se va face în maxim două zile, în două sau trei tranșe, în timp ce plata cărbunelui poate fi oprită pe ștat, în trei tranșe, nu mai târziu de 1 decembrie”, a declarat Nicu Bunoaica, liderul sindicatului de la Cariera Lupoaia.
Sindicalistul susține că la ședința de la Direcția Minieră a fost prezent și Sorin Boza, directorul general al companiei, care a explicat cele două beneficii oferite de CEO pentru salariații în număr de peste 13.000.
Boza a mai anunțat că se pregătesc stocurile de cărbune la punctele de livrare și că prețul către salariați este la jumătatea celui practicat pentru vânzarea către terți.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL