Actualitate

Centrul de Calcul SA, în topul firmelor profitabile din 2009

 | 29 noiembrie 2010, 00:19 | 0 comentarii | 

C CAL 2Reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Gorj au premiat, săptămâna trecută, firmele performante din judeţul nostru. Evenimentul a fost organizat la Restaurantul Ambasador din municipiul Târgu-Jiu, sub forma topului firmelor din Gorj pe anul 2009.

Semnatura eletronica CertDigital

Pe podium s-a aflat şi la această ediţie de top Centrul de Calcul SA din Târgu-Jiu, manageriat de Bebe-Viorel Ionică.

Topurile firmelor din judeţe şi municipiul Bucureşti, respectiv Topul Naţional al Firmelor, se organizează de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), în colaborare cu Camerele img604de Comerţ şi Industrie Judeţene (CCIJ), membrii asociaţi ai CCIR şi Ministere, în scopul promovării firmelor cu rezultate remarcabile în anul 2009.

Evaluarea nivelului de performanţă şi stabilirea clasamentelor pe domenii, grupe de activitate şi grupe de mărime a firmelor, se realizează pentru anul financiar 2009, de către CCIJ şi CCIR, prin prelucrare electronică a datelor, în baza unei metodologii proprii.

Ca şi în ultimul deceniu, Centrul de Calcul SA şi-a adjudecat şi de această dată un premiu în acest top, fiind a doua clasată în ierarhia societăţilor care prestează servicii în domeniul tehnologiei informaţiei din judeţul Gorj, la capitolul întreprinderi mici şi mijlocii. Premiul a fost ridicat chiar de managerul firmei, Bebe-Viorel Ionică.

Centrul de Calcul s-a înfiinţat în anul 1976 sub denumirea de Oficiul Teritorial de Calcul Electronic Târgu-Jiu. După o perioadă de funcţionare sub această denumire, s-a reorganizat în anul 1981 sub numele de Centrul Teritorial de Calcul Electronic, pentru ca în 1991 să devina societate comercială sub denumirea de Societatea de Servicii Informatice Târgu-Jiu. În anul 1999 are loc privatizarea sub denumirea de S.C. Centrul de Calcul S.A. Târgu-Jiu.

Peste 250 informaticieni cu studii superioare, ajutor-programatori, controlori date şi operatori s-au format în această firmă şi au acumulat experienţă profesională deosebită.

Societatea are o continuitate în domeniul serviciilor informatice de peste 30 de ani, experienţă profesională îndelungată în care s-au proiectat, implementat şi exploatat peste 1000 de aplicaţii, în peste 150 de întreprinderi, firme şi unităţi din administraţia publică.

Anamaria Stoica

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL