Actualitate

CEO are trei lideri sindicali în structura de conducere a Federației Univers

 | 18 mai 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Adrian Marciuc, Gabriel Căldărușe și Petre Mămăligă fac parte, de ieri, din noua structură de conducere a Federației Univers. Doar doi lideri sindicali au pierdut însă alegerile pentru funcțiile pentru care au candidat, miercuri, la București.

Semnatura eletronica CertDigital

Noul președinte al Federației Univers, în urma scrutinului sindical de ieri, este Buzea Nicolae, ales cu 884 de voturi. Secretar general este Gheorghe Căpățână, reales în funcție, cu 956 de voturi. Prim-vicepreședinte în executiv a fost ales Mirică Valentin, cu 372 de voturi, Constantin Crețan de la Gorj pierzând cursa, deoarece a obținut doar 92 de voturi pentru această funcție.
Crețan nu a fost votat de sindicatele din CEO, singurii care i-au dat votul fiind doar delegații din sindicatele independente din companie. Vicepreședinte pe minerit a fost ales Adrian Marciuc cu 159 de voturi și Gabriel Căldărușe cu 126 de voturi, în comisia de cenzori intrând și Petre Mămăligă. Aici a mai candidat și Ion Vîlceanu, liderul sindical de la Craiova II, care a obținut numai 33 de voturi și a pierdut cursa pentru unul dintre cele două funcții.
A.STOICA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL