Actualitate

CEO îi cere lui Medințu banii înapoi

 | 24 octombrie 2016, 00:10 | 2 comentarii | 

Complexul Energetic Oltenia i-a deschis, săptămâna trecută, proces lui Aurel Medințu la Tribunalul Gorj, obiectul acțiunii fiind obținerea celor 120.000 de lei dați fostului salariat, pentru ca respectivul să fie “convins” să renunțe la serviciu, dar, mai ales, la funcția de conducere deținută la CEO. Oficialii companiei își bazează solicitarea pe faptul că membrii Directoratului, care au aprobat acordarea banilor către Medințu, sunt inculpați într-un dosar penal, realizat cu această ocazie.

Semnatura eletronica CertDigital

Aurel Medinţu poate pierde banii obținuți de la CEO, urmare a procesului înregistrat pe 20 octombrie la Tribunalul Gorj, deși acesta a renunţat doar contra cost la postul de conducere. Reamintim că Medințu și-a negociat la sânge plecare din CEO având în vedere că avea semnat un contract de mandat pe o anumită perioadă şi concedierea şefului Diviziei Energetice se putea lăsa cu procese care ar fi putut însemna plata unor despăgubiri şi chiar reîncadrarea de post. În schimbul a 120.000 de lei, Medințu a fost însă “convins” să plece de bună voie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, acordarea acestor bani considerându-se însă acum drept ilegală.
medintu docÎn luna mai însă, protagoniștii acordării banilor pentru Medințu au ajuns inculpați într-un dosar penal care privea tocmai acordarea acestor bani către fostul director. Laurențiu Ciobotărică, Daniel Antonie și Dorina Jianu au fost cercetați, primul petrecând chiar o noapte în arestul IPJ Gorj, pentru abuz în serviciu, fosta juristă fiind trimisă în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu.

Postul lui Ilie, vacant
Postul lui Medințu a fost ocupat apoi de actualul manager al CEO, Ionel Ilie. Cel din urmă a fost promovat din acestă funcție manager al CEO, ca acum funcția să devină vacantă. Cei interesați de această poziție o pot solicita până pe data de 28 octombrie, doritorul urmând să fie trecut printr-un proces de selecție. “Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a decis redeschiderea perioadei de depunere a dosarelor de aplicaţie pentru poziţia de Director al Diviziei Energie începând cu data de 19.10.2016, pentru o durată de 10 zile calendaristice, respectiv până la data de 28.10.2016, ora 14.00. Candidații care deja şi-au depus candidatura pentru poziția de Director al Diviziei Energie vor fi, în continuare, luaţi în considerare în cadrul procedurii de recrutare şi selecție, fără a fi necesar ca aceştia să întreprindă vreo acțiune suplimentară”, se arată într-un comunicat al CEO.
Și de data aceasta recrutarea noului director se va face de către asocierea formată din S.C. Quest Advisors S.R.L. și S.C. Transearch International S.R.L.
A.Stoica

Loading...
Articole asemanatoare2 comentarii in “CEO îi cere lui Medințu banii înapoi

  1. Sa i se lase in mana 13000 lei ca atata au luat ordonanta si muncitorii de rand.Dar fac pariu ca va ramane cu ei ca asa este la romani ,fraierii pleaca cu maruntisul si smecherii cu doua perechi ,pleaca cu sacul de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL