Actualitate

Ciocea nu se grăbește să intre în Pro România

 | 08 septembrie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Primarul de la Bustuchin, Ion Ciocea, declară că rămâne independent, deși în biroul său tronează o fotografie pe care o are făcută împreună cu Victor Ponta, el spunând că nu se grăbește să se înscrie în Partidul Pro România, înființat recent de deputatul de Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital

Edilul susține că are destul de multe lucruri de rezolvat prin comună și, ca urmare, nu se mai implică atât de mult în politică, dorind să dedice mai mult timp treburilor administrative. În plus, azi ar urma să înceapă procesul pe care l-a intentat filialei județene a PSD Gorj pentru că l-a exclus de pe listele electorale în urmă cu un an.

El cere ca organizația să îi plătească banii pe care i-ar fi încasat ca parlamentar vreme de patru ani, spunând că poziția a doua pe care o avea stabilită pe lista cu candidaturi îi asigura fără probleme un mandat de deputat.

În plus, el declară că ar putea reveni în PSD oricând, dacă actualul lider al filialei, Florin Cârciumaru, face un pas în spate și se retrage, lucru puțin probabil însă, mai ales că senatorul tocmai a anunțat că până în 2020 nu va părăsi șefia filialei.
Gelu Ionescu

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL