Actualitate

Circulația rutieră între Rânca și Obârșia Lotrului, temporar închisă

 | 10 octombrie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

Sâmbătă, s-a luat decizia închiderii temporare a DN 67C km 34+800-59+800 (Rânca-Obârșia Lotrului), din cauza zăpezii şi a viscolului. În funcție de condițiile meteo, în zilele următoare se va lua decizia de a se redeschide Transalpina,  sau de a rămâne închisă până la începutul verii viitoare.

Semnatura eletronica CertDigital

În zona motană este iarnă în toată regula. Din acest motiv, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră este închisă pe DN 67C (Transalpina), între stațiunea Rânca și Obârșia Lotrului, km 34+800 – km 59+800. Decizia a fost luată de reprezentanții CNAIR și Poliția Română din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile care constau în: suluri de zăpadă de circa 10 – 20 cm, vânt puternic, vizibilitate redusă, aproape 0, provocată de ceață.
Restricția este impusă tuturor categoriilor de autovehicule. În funcție de condițiile meteo din zilele următoare se va decide dacă se va redeschide Transalpina, sau de a rămâne închisă până la începutul verii viitoare.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL