Actualitate

Claudiu Teodorescu are la dispoziţie trei săptămâni pentru a candida la şefia ANI

 | 01 iulie 2015, 00:10 | 0 comentarii | 

Consiliul Naţional de Integritate (CNI) a anunţat, ieri, declanşarea procedurii de selecţie a preşedintelui Agenţiei Naţionale de Integritate(ANI), urmând ca dosarele de candidatură să se depună până la data de 22 iulie. Funcţia a rămas vacantă în urma demisiei lui Horia Georgescu, arestat preventiv în dosarul ANRP. Pentru postul în cauză ar urma să candideze şi fostul prefect de Gorj, Claudiu Teodorescu, în prezent secretar general adjunct în cadrul Ministerului Justiţiei şi membru al CNI.

Semnatura eletronica CertDigital

“În conformitate cu prevederile art. 20, alin. 1 din Legea nr. 144/ 2007, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, CNI anunţă declanşarea procedurii de selecţie a preşedintelui Agenţiei Naţionale de Integritate”, se arată într-un comunicat al CNI.
Concursul pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al ANI constă într-o probă scrisă şi în susţinerea interviului. CNI precizează că proba scrisă se va susţine în 24 august, ora 12,00, iar interviul în 11 septembrie, ora 11.00, ambele la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate.
“Dosarele de candidatură se depun până la data de 22 iulie 2015, de luni până vineri, între orele 9,00 – 16,30, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate, situat în Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, sector 1, Bucureşti. Acestea vor conţine documentele prevăzute la art. 12 din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi/ sau vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, aprobat prin Hotărârea C.N.I. nr. 2/ 2007. Planurile de management pe baza cărora se vor susţine interviurile se depun la sediul Agenţiei, în aceleaşi condiţii ca dosarele de candidatură, începând cu data de 24 iulie 2015, până pe data de 14 august 2015, între orele 8,30 – 16,30”, se spune în comunicat.
Procedura de selecţie constă în parcurgerea etapelor prevăzute de Legea 144/ 2007, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi de Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi/ sau vicepreşedinte ai ANI, adoptat prin Hotărârea nr. 2/ 2007 a Consiliului Naţional de Integritate, cu modificările şi completările ulterioare.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL