Actualitate

Concurs pentru directori la Spitalul Orăşenesc Novaci

 | 10 noiembrie 2010, 23:14 | 0 comentarii | 

Spital novaciSpitalul Orăşenesc Novaci a scos la concurs două posturi vacante, unul de director medical şi celălalt de director financiar-contabil. Până în prezent, doar actualii directori şi-au anunţat candidatura, ei ocupând, în prezent, aceste funcţii în interimat.

Semnatura eletronica CertDigital

Data susţinerii concursului va fi 29 noiembrie anul curent.

În acest moment, la Spitalul Orăşenesc Novaci funcţia de director medical este ocupată interimar de către dr. Vitalie Moroşanu, iar cea de director financiar-contabil interimar de către ec. Gheorghe Gheorghiţoiu. Aceştia sunt şi singurii care şi-au anunţat, până acum, intenţia de a participa la concurs.

Actualii directori, preferaţi de manager

Managerul Spitalului Orăşenesc Novaci ne-a confirmat faptul că, momentan, actualii directori interimari sunt singurii care şi-au exprimat dorinţa de a participa la concurs, în acelaşi timp, mărturisind si preferinţa sa pentru aceştia. Astfel, Eufimia Dumitrescu spune: “îmi doresc să câştige concursul ambii directori interimari actuali. Până în prezent doar ei s-au înscris. Eu optez pentru ei şi sper ca ei să rămână în continuare pe aceste posturi, pentru că am făcut o echipă bună şi asta contează foarte mult pentru spital şi pentru buna sa funcţionare”.

Înscrieri până pe data de 22 noiembrie

Concursul de angajare se va desfăşura la sediul Spitalului Orăşenesc Novaci, în data de 29 noiembrie, iar dosarele de înscriere se depun, tot la sediul spitalului, cu cel puţin cinci zile lucrătoare înainte de data concursului. Aşadar, ultima zi de înscriere va fi 22 noiembrie.

Dosarul de înscriere trebuie să fie însoţit de proiectul de specialitate şi să conţină o serie de documente, precum: cerere de înscriere; copie a actului de identitate; copie legalizată a diplomei de licenţă sau de absolvire; curriculum vitae; adeverinţă care atestă vechimea în gradul profesional sau în specialitatea studiilor; cazier judiciar; copii ale diplomelor de studii care atestă efectuarea unor specializări, cursuri, stagii competente în funcţie de postul pentru care concurează; declaraţie pe propria răspundere că nu este urmărit penal şi nu are cunoştinţă că a început urmărirea penală asupra sa; declaraţie pe propria răspundere privind colaborarea cu Securitatea înainte de 1989; adeverinţă din care să rezulte că este apt medical, fizic şi neuropsihic; chitanţa de achitare a taxei de înscriere.

Trei probe la concurs

În data de 29 noiembrie, când se va susţine concursul de angajare, candidaţii vor fi supuşi la trei probe. Acestea presupun: lucrarea scrisă, interviul şi susţinerea proiectului sau a lucrării de specialitate. Pentru postul de director medical, examinarea începe la ora 09:00, iar pentru cel de director financiar-contabil la ora 14:00. Criteriile de selecţie, tematica şi bibliografia se vor afişa la sediul unităţii din oraşul Novaci, strada Gruiului nr.1.

Minodora Sucea

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL