Actualitate

Concurs pentru șefia posturilor de Poliție Crușeț și Padeș: Niciun om al legii nu a obținut „notă de trecere”

 | 22 iunie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Reprezentanții IPJ Gorj au organizat, marți, concurs la două posturi de Poliție din județ cu recrutare din sursă internă. În timp ce pentru șefia Postului de poliție comunală Crușeț s-au înscris două persoane, la Padeș a fost depus un singur dosar. Concursul a avut loc la sediul IPJ Gorj, la ora 11.00, iar examenul a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.
Niciunul dintre cei înscriși nu a reușit însă să obțină nota de promovare, minim 7,00. Examenul nu a mai avut loc pentru posturile de la Berlești și Baia de Fier, întrucât nu a existat niciun candidat. Postul de la Berlești a fost scos la concurs, după ce Gheorghe Mihuți, fostul șef, a ieșit la pensie. În locul său, pe 15 februarie, adjunctul Daia Fănuș a fost împuternicit să conducă instituția. La Padeș a mai fost organizat examen pe 24 februarie, însă singura candidată a obținut nota 5.30.

Semnatura eletronica CertDigital

Examen și la Serviciul Criminalistic
Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs și la Serviciul Criminalistic, cu recrutare din sursă internă. Prima condiție pentru cei care doresc să participe la examen este să fie ofiţeri de poliţie, cu gradul profesional de cel puțin inspector principal de poliție. Concursul va avea loc la sediul IPJ Gorj, pe 5 iulie şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. Înscrierile s-au încheiat, ieri, la ora 16.00. Printre candidați se află și actualul șef, Petre Cristian Sprîncenatu. Comisarul de poliție a fost împuternicit șef al Serviciului Criminalistic, după pensionarea lui Ionuț Crăc, cel care a candidat, pe 11 iunie, din partea PNL la fotoliul de primar din Drăguțești. “Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Contestaţiile se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de două zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere. Nota acordată după soluţionarea contestaţiilor la interviu, este definitivă”, se precizează pe site-ul IPJ Gorj.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL