Actualitate

Concursurile de la Spitalul Județean, verificate de o comisie a CJ

 | 27 octombrie 2016, 00:10 | 2 comentarii | 

În cadrul şedinţei Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, din data de 30 septembrie, s-a decis constituirea unei comisii alcătuite din consilieri judeţeni din toate partidele politice, care să verifice recentele concursuri de angajare de la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Propunerea a venit din partea consilierului PNL – Dan Vâlceanu, preşedintele CJ Gorj – Cosmin Popescu şi consilierii PSD fiind de acord şi stabilind ca această comisie să fie constituită la următoarea şedinţă. Comisia a fost constituită în cadrul ședinței din data de 26 octombrie 2016.

Semnatura eletronica CertDigital

Concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru ocuparea posturilor vacante de registratori medicali au stârnit un val de reacţii şi nemulţumiri, unele persoane apelând chiar la consilierii judeţeni pentru a cere să se facă verificări. În acest context, s-a solicitat constituirea unei comisii la nivelul Consiliului Județean pentru a verifica respectivele concursuri.

Cinci consilieri județeni, analizează concursul de la CJ
La ședința CJ Gorj din data de 26 octombrie a fost constituită comisia care va analiza concursurile de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Comisia formată din rândul consilierilor județeni este constituită din: Ramona Hortopan, propunerea PSD, Victor Banța, de la PNL, Marius Borcan, propunerea ALDE, Gheorghe Davițoiu, din partea PMP și David Groșanu, de la Partidul Social Românesc.
comisie spitalEchipa trimisă de Consiliul Județean la spital va verifica fiecare etapă a concursului pentru cele 18 posturi de registratori pentru care au fost depuse sute de dosare de înscriere, a explicat președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu. “În cele două săptămâni, comisia va analiza documentele și va decide dacă s-au respectat prevederile legale. Cu siguranță, comisia își va face treaba, în perioada 1-15 noiembrie. La ședința din luna noiembrie vom avea și rezultatul anchetei făcute de această comisie”, a confirmat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Mandatul comisiei se va limita la elaborarea unui raport referitor la modul în care unitatea sanitară publică organizatoare a concursurilor a respectat procedurile legale.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoare2 comentarii in “Concursurile de la Spitalul Județean, verificate de o comisie a CJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL