Actualitate, Monden

Delia le-a oferit “deliria” fanilor de la Târgu-Jiu

 | 24 mai 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

Închiderea ediţiei din acest an a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu a culminat, duminică seară, cu un concert incendiar oferit de inedita Delia, solistul Cabron şi trupa locală Korsar.

Semnatura eletronica CertDigital

concert delia (6)Cel mai aşteptat moment al serii a fost apariţia pe scena amplasată pe Insuliţa Jiului a Deliei care şi-a băgat fanii în delir. Mii de târgujieni i-au fredonat piesele, artista a primit aplauze la scenă deschisă şi chiar s-a pozat cu fanii şi a acordat autografe. La finalul concertelor, Primăria Municipiului Târgu-Jiu a oferit celor prezenţi pe Insuliţa Jiului un impresionant foc de artificii a cărui durată a fost de aproximativ 5 minute.
concert delia (2)Ediţia 2016 a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu a fost un succes, întreaga săptămână trecută fiind bogată în activităţi culturale, artistice, fiind acoperite gusturile în materie de distracţie pentru toate vârstele. Pentru ediţia din acest an a evenimentului, municipalitatea a amenajat pe Insuliţa Jiului un cort de 60 metri sub care petrecăreţii au putut servi bucatele preparate de comercianţii ce şi-au făcut apariţia în zonă, precum şi bere ori băuturi răcoritoare. Cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu-Jiu 2016, prin hotărâre de Consiliu Local, s-a alocat suma de 150.000 de lei. Ca şi în anii trecuţi, alături de municipalitatea târgujiană s-au aflat şi sponsori, producători de bere şi sucuri răcoritoare.

concert delia (3)Sute de tineri la Parada Liceelor
Primăria Municipiului Târgu Jiu a organizat sâmbătă, 21 mai, Parada Liceelor şi mult-aşteptatul Flash Mob, eveniment la care au participat circa 700 de tineri târgujieni. Aceştia au oferit în faţa autorităţilor prezente şi a târgujienilor dornici de distracţie un spectacol de excepţie. Participanţi au fost elevii a 14 licee, iar în Piaţa Prefecturii aceştia s-au putut bucura de tunuri cu spumă, dar şi dansuri de grup. Alături de elevi, la Paradă au participat şi directorii mai multor unităţi de învăţământ din municipiu.
concert delia (4)Aceste evenimente au devenit o tradiţie la Târgu-Jiu şi au fost concepute de municipalitate ca fiind menite să ofere distracţie tinerilor. Acţiunile au făcut parte din seria manifestărilor dedicate ediţiei din acest an a Zilelor Municipiului Târgu Jiu, care a debutat luni, 16 mai, şi s-a încheiat duminică seară, 22 mai.
Izabella Molnar

concert delia (5)

Loading...
Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL