Actualitate

Deputatul Ponta, încă neînscris în Pro România

 | 05 septembrie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Partidul Pro România se va înființa, oficial, pe 7 septembrie, când Tribunalul București a stabilit termen pentru judecarea cererii de înregistrare a acestei organizații. Practic, nici Victor Ponta, deputat de Gorj și nici măcar colegul său, parlamentarul Alin Văcaru, nu sunt membri ai acestui partid, ei anunțând, oficial, doar că se alătură la proiectul “Pro România”. Până acum, la nivelul comunelor din județ și a municipiului Târgu-Jiu au aderat la acest proiect peste 100 de oameni, considerați coordonatori la nivelul localităților.

Semnatura eletronica CertDigital

Pro România Gorj se va înființa după 7 septembrie, dacă instanța din Capitală va stabili definitiv să aprobe cererea de înființare a acestui partid. Organizația nu are încă un sediu doar două persoane care și-au asumat public, de luni bune, aderarea la acest viitor partid, fiind vorba despre prof. Dănuț Chirilă de la Bumbești-Jiu, fost prim-vicepreședinte al ALDE Gorj, și despre șeful Biroului Contencios de la Spitalul Dobrița, Călin Simionescu, fost consilier județean și fost vicepreședinte al ALDE Gorj. Simionescu, coordonatorul viitoarei organizații municipale a Pro România Târgu-Jiu a salutat, ieri, anunțul făcut de Victor Ponta, duminică, parlamentarul spunând că se alătură acestui proiect, dar și mesajul deputatului Alin Văcaru, care se va alătura și el viitorului partid.

“Încă de la lansarea ideii viitorului partid, unde am participat alături de Chirilă la București ca și reprezentanți ai Gorjului, în mod neoficial, auzisem despre intenția lui Ponta de a se alătura acestui proiect, dar așteptăm anunțul oficial al deputatului. La finalul săptămânii ceea ce noi am așteptat s-a întâmplat, iar viitorul partid are deja de câștigat atât național, cât și județean prin venirea la Pro România a celor doi deputați. Lucrurile se vor clarifica la finalul acestei săptămâni, după termenul de la Tribunalul București și după prima întâlnire națională”, a spus Călin Simionescu, liderul de la municipiu.

“Întotdeauna am fost alături de Victor Ponta și totdeauna voi fi alături de Victor Ponta”, a declarat, ieri, deputatul Alin Văcaru.
A.STOICA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL