Actualitate, Monden

Evoluţia foto pe reţelele de socializare a divelor locale

 | 15 aprilie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

Fie că provin din zona Gorjului ori s-au căsătorit cu bărbaţi originari din judeţul nostru, divele adorate de mii de gorjeni au evoluat din punct de vedere al fotografiilor postate pe contul oficial de Facebook, de la inaugurarea paginii personale şi până în prezent.

Semnatura eletronica CertDigital

Chiar dacă au un statut de vedete locale ori au fost propulsate spre scenele naţionale şi internaţionale, cântăreţele de muzică populară şi uşoară ale căror nume stau pe buzele a mii de fani gorjeni, au pagini proprii de Facebook unde intră în contact cu admiratorii. Încă de la lansarea paginilor lor de socializare oficiale, fotografiile postate de artiste au adunat numeroase like-uri şi comentarii.
crinteaVocea inconfundabilă, aspectul impecabil şi familia unită au făcut-o pe Andra să aibă peste 3 milioane de fani pe pagina sa oficială de Facebook. Lansată în 2011, prima fotografie adăugată de Andra pe Facebook este realizată la concertul Bon Jovi, din iulie 2011. Andra şi-a unit destinele cu târgujianul Cătălin Măruţă în anul 2008, la Târgu-Jiu, în familia sa apărând până în prezent doi copii, David şi Eva.
Şi colega sa de scenă, Delia s-a căsătorit în urmă cu câţiva ani cu omul de afaceri din Târgu-Jiu, Răzvan cristina ionescuMunteanu. Pagina oficială a Deliei datează din 2011, prima imortalizare fiind făcută pe 8 iulie 2011 când artista urca spre Babele din Carpaţii Meridionali. Fotografia acesteia a adunat peste 15.000 de aprecieri şi aproape 200 de comentarii din partea fanilor.
deliaO altă cântăreaţă de muzică uşoară cunoscută la nivel naţional este Cristina Spătar, actuală Ionescu, prin căsătoria cu afaceristul târgujian Alin Ionescu. Cristina are o pagină oficială de Facebook din 2013, prima fotografie a fost postată în martie 2013. Imortalizarea a fost realizată în studiul artistului fotograf Marius Bărăgan. Postarea divei a adunat 38 de comentarii şi peste 400 de like-uri.
Tânăra Mirabela Cismaru, născută şi crescută în oraşul Rovinari, s-a afirmat rapid pe scena muzicii uşoare româneşti, odată cu participarea sa la una dintre ediţiile concursului naţional „Vocea României”. În prezent, Mira locuieşte în Bucureşti. Artista şi-a creat pagină de socializare în anul 2012, primele fotografii postate fiind realizate la un recital din 27 martie 2012, al Mirabelei cu trupa Anonim Band.

Folcloristele, frumoase şi apreciate de fani
maria constantinNici divele din muzica populară nu s-au lăsat mai prejos, fiind binecunoscute la nivel judeţului, dar şi în ţară, fanii acestora fiind mereu atenţi să le complimenteze pe paginile de socializare. Astfel, Olguţa Berbec, originară din Mehedinţi, dar solistă a Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist „Doina Gorjului”, şi-a lansat o pagină oficială de Facebook la începutul anului 2012. Primele fotografii postate au fost realizate pentru albumul muzical „De la Gorj la Mehedinţi”. Acestea au strâns peste 230 de like-uri şi zeci de comentarii.
miraColega sa de Ansamblu, Roberta Crintea, având o pasiune pentru muzica bănăţeană, este foarte activă pe reţelele de socializare, fiind deosebit de iubită de fanii săi.
Aceasta are o pagină oficială de Facebook din anul 2013, prima fotografie datând din luna martie a aceluiaşi an, reuşind astfel să strângă cu aceasta peste 70 de aprecieri şi circa 10 comentarii.
olgutaMaria Constantin, actuala soţie a fostului sportiv Marcel Toader, şi fosta nevastă a interpretului gorjean Ciprian Tapotă-Lătăreţu, este originară din Mehedinţi însă a devenit cunoscută în Gorj şi în ţară datorită familiei fostului său soţ. Aceasta a fost o perioadă şi membră a Ansamblului Folcloric „Doina Gorjului”. Pagina oficială de Facebook a interpretei de muzică populară a fost lansată în 2013, primul său instantaneu postat pe contul vedetei fiind din martie 2013, fotografia cu pricina adunând aproximativ 160 de aprecieri şi circa 10 comentarii.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL