Actualitate

Fabrica de cablaje a oprit procesul de selecție a viitorilor angajați

 | 12 ianuarie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Angajatorul din Drobeta Turnu Severin, care va realiza o fabrică de cablaje la Târgu-Jiu, a oprit, ieri, depunerea CV-urilor celor care solicită un loc de muncă la unitatea ce se va deschide după Paști la Rostramo. Totul urmare a numărului foarte mare de solicitări primite, în doar trei zile peste 5.500 de persoane solicitând, în scris, un loc de muncă la viitoarea unitate.

Semnatura eletronica CertDigital

În prima zi de începere a selecției s-au depus 1000 de CV-uri, deși angajatorul se aștepta la maxim 500, în a doua zi numărul cererilor a crescut la 3000, iar ieri a ajuns la 5500. Numărul foarte mare de solicitări a scurtat perioada depunerii acestor acte care odată înregistrate vor fi trimise la Drobeta Turnu Severin, unde există deja un punct de lucru al societăţii japoneze deschis. CV-urile vor fi analizate în vederea contactării viitorilor salariaţi.
rostramo-4Din cele 5500 de cereri, în primă etapă, vor fi selectate 500, maxim 700 pentru luna aprilie. Activitatea propriu-zisă a fabricii se va desfăşura într-una din halele de la fosta fabrică de mobilă a oraşului. Investiţia va genera aproximativ 1.500 de locuri de muncă. Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, la sfârşitul anului trecut, rata şomajului în județ a fost de 7,41%, corespunzătoare unui număr de 10.201 şomeri din care 3.835 indemnizaţi şi 6.366 sunt neindemnizaţi.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL