Actualitate

Fiica minoră a interzisului Panainte, audiată de procuror! – Fratele de șase ani al fetei, parte vătămată în dosar

 | 20 februarie 2018, 00:10 | 0 comentarii | 

Didi Panainte din Arcani, arestat pentru 30 de zile pentru violență domestică, se află în continuare în arestul IPJ Gorj, în timp ce soția și cei doi copii minori se află pentru a patra oară în grija statului. Soția lui Panainte și cei doi copii primesc îngrijiri într-un centru al DGASPC Gorj, încă din 6 februarie când agresorul a fost reținut de polițiști, fiica de 12 ani fiind cea care a fugit de acasă și a anunțat agresiunea. Minora a fost audiată, luni, de procurorul de caz la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în prezența avocatei Gheorghița Loredana Secula.

Semnatura eletronica CertDigital

Fata lui Didi Panainte a povestit procurorului că i-au fost adresate cuvinte jignitoare și defăimătoare de către tatăl său fiind hărțuită psihic în mod regulat de acesta, în februarie minora spunând că ar fi suferit și agresiuni fizice din partea respectivului. Totul s-ar fi datorat geloziei nejustificate a părintelui la adresa mamei minorei, cu care a fost, la un moment dat, în divorț. Fata, se pare, că intervenea, alături de fratele mai mic, în protejarea mamei sale, atunci când aceasta era bătută de soțul gelos, de altfel, și cel mic fiind considerat, acum, victimă a violenței părintelui său.

Nu mai vrea să o cheme Panainte!
Minora a cerut să nu mai poarte numele de familie Panainte, fiind sătulă de faptul că a ajuns, anul trecut, de trei ori în centrul de protecție al DGASPC și anul acesta a patra oară. Penultima dată, fata împreună cu fratele și cu mama au stat două luni în grija statului. În ce o privește pe mama minorilor, aceasta are nasul spart, umflat și lovituri în zona feței. Aceasta intenționează să redeschidă acțiunea de divorț și să ceară evacuarea respectivului, prin ordonanță președențială, de la domiciliul din Arcani, care aparține părinților femeii. “Am rămas uimită de agresiunile de care a avut parte membrii familiei Panainte și sper ca acestea să nu aibă repercusiuni negative asupra dezvoltării psiho-emoționale a minorilor”, a declarat avocatul Gheorghița Loredana Secula din cadrul Baroului Gorj. Didi Panainte a fost acuzat și de agresarea unui avocat.
A.STOICA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL