Actualitate

Finii din Peştişani ai lui Ilie Petrescu, denunţătorii Teodorei Ciobanu pe interceptări

 | 12 iunie 2015, 00:30 | 33 comentarii | 

Directorul Util Bonus SRL, firma falimentară a Consiliului Local Peştişani, Cosmin Bojincă, i-a dat mită 3000 euro Teodorei Ciobanu, fostul director al Serviciului Public de Protecție Socială (DPPS) Târgu-Jiu, recent trimisă în judecată de DNA Craiova, pentru a-i angaja soţia asistent medical la o grădiniţă din municipiu. Cei 1000 euro daţi, iniţial, Teodorei Ciobanu, i-au asigurat tinerei de 24 de ani din Peştişani accederea în postul respectiv, restul de 2000 euro, pentru care cei doi soţi s-au înţeles cu fosta directoare a DPPS Târgu-Jiu, fiindu-le solicitaţi, fără nicio jenă, telefonic, de către cea reţinută luna trecută pentru luare de mită, în formă continuată. Discuţiile telefonice dintre cei trei au fost interceptate, fapt care i-a determinat pe cei doi soţi, totodată fini ai fostului lider al PP-DD Motru, Ilie Petrescu, să facă o înţelegere cu procurorii, acceptând să o denunţe pe Ciobanu. În caz contrar, Laura şi Cosmin Bojincă, trebuiau acuzaţi la rândul lor de dare de mită.

Semnatura eletronica CertDigital

Teodora Ciobanu, directorul DPPS Târgu-Jiu, a fost reţinută pe 21 mai de către procurorii DNA Craiova pentru luare de mită, în formă continuată. Aceasta fusese denunţată de şapte persoane care i-au dat mită pentru a fi angajaţi în direcţia aflată în subordinea Primăriei Târgu-Jiu. Cei mai mulţi dintre denunţători au făcut înţelegeri cu procurorii DNA, acceptând să o de-a în gât pe Ciobanu, după ce, chemaţi la Craiova, li s-au pus pe masă înregistrările în care ei fie se angajau să-i dea mita fostului director DPPS, fie erau contactaţi de aceasta care le cerea să-i aducă restul de bani pentru care s-au înţeles. Puşi în faţa interceptărilor care arătau negru pe alb că au dat banii ceruţi de Ciobanu, cei şapte, de teama că vor fi reţinuţi la rândul lor pentru dare de mită, au acceptat să “ciripească” tot împotriva şefei DPPS Târgu-Jiu.

laura dreapta1000 euro, pe loc!
La fel au stat lucrurile şi în cazul soţilor Bojincă din Peştişani. Totul după ce, Cosmin Bojincă, lider al PC Peştişani, şi administratorul firmei falimentare a Consiliului Local, a făcut tot posibilul să-i asigure soţiei sale un loc de muncă călduţ la stat. Laura Bojincă de 24 de ani numai ce terminase Şcoala Postliceală Omenia din Târgu-Jiu şi nu avea serviciu, dar soţul grijuliu, intrat în contact cu Teodora Ciobanu, i-a găsit fuga un post de asistent medical la o grădiniţă din municipiu. S-a întâlnit cu Teodora Ciobanu care i-a cerut astfel 3000 euro, eşalonat, pentru rezolvarea doleanţei finilor lui Ilie Petrescu. 1000 euro s-au dat în primă fază, restul de 2000 euro fiind solicitaţi, insistent, telefonic, de către Teodora Ciobanu, de la cei doi. Discuţiile dintre aceştia şi Ciobanu au fost însă interceptate, directorul DPPS intrând deja în vizorul procurorilor DNA. Cei doi au fost chemaţi la DNA Craiova, unde li s-a explicat că vor fi cercetaţi pentru dare de mită, asta dacă nu binevoiesc să o denunţe ei pe Teodora Ciobanu, care reuşise însă să se achite de partea ei de învoială. Mai precis, îi oferise locul cerut soţiei lui Cosmin Bojincă. Ambii au acceptat trocul procurorilor, care mai făcuseră un lucru similar cu patru dintre cei care îi dăduseră mită Teodorei Ciobanu.

Bojincă visa la un transfer la DPPS Târgu-Jiu
În cazul lui Cosmin Bojincă lucrurile erau mai complicate deoarece şi soţul încercase o angajare pentru el în DPPS. Să nu uităm că şeful Util Bonus era conştient că firma pe care o conducea o pusese pe butuci, iar locul său de muncă nu mai era sigur. Ar fi dorit să se angajeze în subordinea lui Ciobanu, dar visele sale s-au năruit odată cu chemarea sa la DNA. Acum, Bojincă, denunţător în procesul cu Teodora Ciobanu, va trebui să explice şi în faţa judecătorilor cum a dat mita celei care i-a angajat soţia asistent medical şi cum dorea la rândul său să plătească pentru un loc la DPPS şi pentru sine. Asta deoarece, miercuri, Teodora Ciobanu a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în formă continuată.

teodora ciobanu insArestată la domiciliu 30 de zile, dar activă pe Facebook
Potrivit rechizitoriului, în perioada 2007-2015, Teodora Cristina Ciobanu, în calitate de director în cadrul Direcției Publice de Protecție Socială Târgu-Jiu, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a pretins de la mai multe persoane sume de bani cuprinse între 4.000 de lei şi 3.000 euro, primind în final suma totală de aproximativ 4.000 euro. Sumele de bani au fost pretinse și primite de Ciobanu în vederea angajării sau promovării persoanelor respective pe diferite funcții (infirmier, asistent medical etc.) din cadrul instituției publice unde inculpata își desfășura activitatea. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Gorj cu propunere de a se menține măsurile preventive dispuse în cauză, respectiv arestul la domiciliu.
Aflată în arest la domiciliu, Teodora Ciobanu este prezentă, zilnic, pe Facebook, reţeaua de socializare unde fosta directoare era şi înainte de reţinere foarte activă.
Anamaria Stoica

Loading...
Articole asemanatoare33 comentarii in “Finii din Peştişani ai lui Ilie Petrescu, denunţătorii Teodorei Ciobanu pe interceptări

 1. Cosma-Faliment a dat mita ? Nu se poate .Oare cand l-au pus la Societatea Consiliului Local Pestisani cata mita o fi dat ? Acum cine plateste delapidarea de 3 miliarde facuta de el la Primarie ? Acum i-a denuntat si pe Teodora Ciobanu si pe nea Ion Poenaru de la Obstea Pestisani si pe sefii sai din Primarie .Toti dau declaratii la DIICOT. Un nerecunoscator Cosma-Faliment asta .

 2. Din cauza acestui afemeiat agramat care și-a luat bac-ul cu vițeii lui ta-su, care a făcut de rușine numele Bojincă, care a lăsat fără servici 15 oameni, care fura cu sticla benzina drujbiștilor de la Succes și cu bidoanele motorina de la Util Bonus și a mai multora ca ei, se alege praful de comuna asta.

 3. Stati linistiti ca Laura lucreaza acum la Spitalul Tg Jiu , Cosmin i a gasit alt loc de munca dar nu stim daca tot pe spaga . Nu cred ca si domnul manager Tataru pune mana pe banii blestemati ai lui Cosmin facuti din furt .

 4. Cei care. Au dat spaga la angajare ar trebui demisi din functiile obtinnute ilegal daca nu au fost condamnati , trebuie reluate concursurile asa ar fi normal.

 5. Și darea de mită e infracțiune , deci tot la bulău ajungi, numai că în schimbul unui denunț scapi de arest preventiv. Se pare că Obștea Peștișani a scos pe piață cel mai eșuat produs sub formă umană

 6. domnu ???? Lasal ????? uitate ????? Poate ai vrut sa scrii: domnul , uita-te , lasa-l .De ce ma amestecati pe mine in mocirla voastra , mocirla in care va complaceti sa traiti si in care ati ingropat comuna Geniului de la Hobita ? Se observa cine este ,,,,penibil . Un analfabet da lectii de viata ? Oricine ar fi acest ,,,,,,costi .Sau poate crezi draga ,,,,,costi ca noi nu stim cine i-a reclamat la DNA , DIICOT SI DNA pe Poenaru , pe Ilie Fuiorea , pe Nicu Nic si cine da toata ziua ,,cu ciocul ,, la DNA ?

 7. Acest exemplar, în doi ani de directorat la Util Bonus a distrus toate bunurile societății (două autoturisme,polidisc,betonieră,grup electrogen,pikamer,bormașină, cositoare, tocătoare resturi vegetale…) iar acum firma lichidatoare BNP Consult nu mai are ce vinde ca să dea salariile de astă iarnă oamenilor pe care nenorocitul i-a băgat în șomaj

 8. Politia trebuie sa recupereze de la Bibu urmatoarele ,bateria noua de pe brec , instalatia noua GPL de pe breac si cele doua cauciucuri noi . Bibu are o delapidare de 40 de milioane dar el a fost transferat la Liceul Brancusi iar noi in somaj . Rusine .

 9. La individul asta, spaga e un mod de viata, asa a luat bac-ul, asa a terminat facultatea, asa a aterizat prin consiliul Obstei Pestisani, asa a defilat pe la Succes si tot asa si-a luat doctoratul la faimoasa Util Bonus

 10. Trebuie să fie tare mîndri consilierii din Peștișani că prin reprezentantul lor Bojincă C Cosmin au executat o firma lăsînd fără servici 15 oameni. Felicitări, tovarăși !

 11. comentatorii gen Craciunescu zis alcool care nu a fost in stare sa faca nimic in viata lui decat sa bea si sa stea intr-o bojdeuca lasata mostenire de saracu tasu nebun care sa aruncat de pe spital,nu stiu sa faca altceva in viata decat sa-i invidieze pe altii. Era bine cracinescule nebunule ca nu faceai nimic decat sa vi acasa beat pt ca-ti dadeau oameni de pomana ca i mai lasai si pe ei cu apa. Bravo Cosmine tinete bine si nu pleca urechea la resturi din astia de oameni din lumea a doua. Mai e un pic si unu ca Craciunescu o sa urmeze exemplu lui tasu.

 12. ba prostilor puneti mana pe sapa daca nu ati pus pe carte si nu mai comentati degeaba intre voi 2 sau 3. copilul asta macar e cineva nu ca voi niste hahalere invidioase.

 13. Sandele,tata, copilul asta de care vorbesti a rupt-o cu furatu pe unde a umblat Acum daca n-are ce face isi praduieste binefacatorii pe la DIICOT iar noi, somerii rezultati in urma stralucitului sau management nu ne ducem la sapa ca-i prea cald, mai bine comentam pe unde vedem ca se scrie despre el si facem asta fiindca el e subiectul articolului iar el in loc sa dezminta acuzatiile ce i se aduc sau sa-ncerce sa-nvete sa scrie, mai rau se umple cu noroi.

 14. Bravo Cosma, cu puțină perseverență cred că anul acesta o să ajungi la nivelul clasei a-4-a. Cu educația….n-ai ce-i face, nimeni nu poate recupera cei 7 ani de acasă

 15. Cosmine tata ti ai dat in primire la DNA pe taticul tau nea Ion Poenaru , pe dom Vice Ilie si pe nea Cornel Garincea care te au facut si pe tine Director la Apa cu 35 de milioane salariu ? Rusinica asta e cum ti ai fi reclamat parintii la DNA . Dumnezeu vede si te bate . Nu cum bateai tu fetele care faceau imprudenta sa iasa cu tine la un suc .

 16. Ce mi-e Cosma, ce mi-e Prăja, doi denunțători, foști directori Util Bonus, neîmpăcați cu destinul, ciudați respinși de societate și de propiile familii, aspiranți la funcții imposibile, foarte buni la mîncat de rahat, meseriași în diversiuni, specialiști în jigniri și mai mult, doi răpitori care se luptă între ei pentru teritoriu. Dacă vă împiedecați de mine și de familia mea, faceți-o elegant, GUNOAIELOR !

 17. stai linistit mai betiule si nebunule care esti ca nu se inpiedica ei de un nima-n drum ca tine,un renegat al societatii. eu nu ca i apar ca nu sunt chiar use de biserica dar nu pot sa tin cu unu ca tine, care când veneai cu apa si va dadeam de baut plecai mort de beat si acum urli ca ai ramas fara serviciu NENOROCITULE, sper ca pe viitor cei care vor lucra la apa sa nu fie ca tine Valeru si ceilalti. sper ca Cosmin si cei din primarie sa nu mai angajeze GUNOAIE ca tine.

 18. Mai Craciunescule , nimeni nu se impiedica de o nulitate ca tine ,comentariul la adresa ta si a tatalui tau nu-mi apartine fiindca tu pentru mine nu mai existi .Tu trebuie in primul rand sa-ti achiti datoria financiara fata de mine iar inainte de a discuta de familiile altora tu insuti ar trebui sa pleci la munca in afara tarii nu sa-ti trimiti nevasta sa munceasca prin tari straine in timp ce tu ,, muncesti ,, prin carciumi la adapostul halbelor de bere .Este primul si ultimul comentariu la adresa ta si despre tine si mi’l asum . In rest balacaritiva intre voi cat vreti fiindca in afara de betivaneala si barfe nu stiti nimic dar nu ma amestecati pe mine in mizeriile voastre . Iar cu privire la epitetul ,, gunoaielor,, verifica ti istoricul neamului tau .

 19. Aveti dreptate fratilor pe langa directorii de la Pagu Bonus care au fost slabuti din diferite motive,un fost angajat pe nume Costel Ciucu a afirmat in bar ca cel care de la infintarea firmei a bagat numai rautati intre angajati si directori facand ca atmosfera si activitatea sa nu se desfasoare corect a fost acest CRACIUNESCU ION. Ciucu zice ca directorii l-au tinut la serviciu pt ca e ffff amarat si sarac si lea fost frica sa nu se omoare ca am inteles ca a mai avut ceva tentative inclusiv aceia de a se arunca de pe podul jiului. Saracu e dus rau cu capu.

 20. tu ai familie bai retardatule? nevastata mai sta cu tine de frica sa nu te arunci depe spital si sa te aibă pe constiinta. nu mai scrie tu de altii si uitate la tine.

 21. Pt cel ce a scris sub numele SILVIU la ora 15.04 . Daca ai ceva de impartit cu Craciunescu scrie cu numele tau nesimtitule . Iar Gorjeanul ar trebui sa sa publice numele celor care scriu comentarii .

 22. Costi ai dreptate , Crucilescu e dus cu capul este reclamagiul societatii primariei . In fiecare zi face cate o reclamatie chiar azi dl primar si dl vice au dat declaratii la DnA pantru ca Crucilescu ia reclamat ca repara conducta cu oameni necalificati . a pus la reclamatie inclusiv articolu din Gorjeanu cu apa Dar lasa ca are grija dl vice de reclamagiu Crucilescu . Crucilescu are cruci in sange .

 23. Nelule daca tu vorbesti asa urat de familiile fostilor tai directori si ei nu au curajul sa ti raspunda, sunt pampalai i ti raspund eu pentru ei fiindca noi fostii tai colegii suntem someri din cauza reclamatiilor tale si a uneltirilor tale care esti o nulitea care traiesti de pe urma lu nevastata trimisa la produs , putana prin Italia .Dute si fati masturbationea ta zilnica si lasa familiile altora . Chiar tu mai ai familie ? Tu esti distrugatorul firmei , din cauza ta noi santem someri si nu avem ce medicamente la copii prapaditule .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL