Actualitate, Monden

Gheorghe Milosteanu, un bunic model

 | 03 februarie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Pe Gheorghe Milosteanu, opinia publică îl cunoaște ca fiind directorul Centrului Maternal din Târgu-Jiu. Despre experiența sa managerială vorbesc realizările de la nivelul unității pe care o conduce, însă ceea ce nu multă lume știe, este faptul că Milosteanu este un bunic model, care adoră să petreacă timpul liber în compania nepoatei.

Semnatura eletronica CertDigital

Pentru orice părinte, copiii sunt o minune. Pentru bunici, însă, cea mai mare bucurie o reprezintă prezența nepoților. Gheorghe Milosteanu este mândrul bunic al Alexandrei, o fetiță isteață foc, care are o milosteanu bunic (2)relație specială cu bunicii săi. “Cred că bunicii au o mare misiune, să se ocupe mult mai atent și mult mai grijuliu de nepoței. Îmi aduc aminte că atunci când eram tătic, și nu bunic, eram prins cu probleme cotidiene și nu acordam atenția cuvenită tuturor detaliilor cu privire la relația tată-copil. Acum, când sunt mai în vârstă am o altă apreciere și viziune cu privire la comunicarea și relația dintre bunic și nepot. Îmi place să fie cu mine nepoțica, să discutăm despre probleme de geografie, de istorie, orientarea în spațiu, să discutăm despre vecinii județului nostru și despre numerele de înmatriculare ale mașinilor”, mărturisește Milosteanu.

Cele mai frumoase vacanțe…
Ce poate fi mai frumos pentru nepoți decât să-și petreacă vacanțele cu bunicii, dar și pentru aceștia din milosteanu bunic (3)urmă, timpul petrecut cu nepoții este neprețuit. „Alexandra merge cu noi la mare de 5 ani. Ne înțelegem foarte bine. Dar cea mai mare mândrie a mea este că am învățat-o să schieze, acum 3 ani. În primul an s-a înscris și la un concurs, la Cupa Sănătății, când ea nu schia decât de zi; s-a înscris și a câștigat o cupă și milosteanu bunic (4)a fost deosebit de încântată. Cea mai mare avuție este un copil și cea mai mare avuție pentru bunici sunt nepoțeii. Afectivitatea este mult mai mare când ești bunic și cea mai mare bucurie este când te strigă „bunicule!”. Este un sentiment ce nu poate fi descris în cuvinte”, spune Gheorghe Milosteanu.
milosteanu bunic (5)Bunicul Milosteanu le recomandă tuturor celor care au nepoți să petreacă mai mult timp cu aceștia și să se bucure împreună de frumusețile copilăriei.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL