Actualitate

Gura târgului – Fratele universitarului Rădoescu, angajat restaurator la Muzeul Judeţean Gorj

 | 19 iunie 2015, 00:10 | 5 comentarii | 

Fratele cadrului universitar, Constantin Livian Rădoescu, de la UCB Târgu-Jiu a promovat, joi, concursul pentru postul vacant de restaurator la Muzeul Judeţean ,,Al.Ştefulescu” de la Târgu-Jiu. Postul a fost disputat de trei candidaţi, unul fiind chiar fiica fostei ocupante a funcţiei, decedată anul trecut. Fiica Rodicăi Udriştoiu nu a promovat însă concursul, dar a făcut-o fratele cadrului universitar, câştigătorul având vârsta de 48 de ani. Postul este pentru debutant, iar salariul este minim pe economie.
Directorul muzeului, Dumitru Hortopan, este prieten apropiat cu ruda câştigătorului, fapt care a stârnit ceva polemică în instituţie.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare5 comentarii in “Gura târgului – Fratele universitarului Rădoescu, angajat restaurator la Muzeul Judeţean Gorj

 1. Radoescu a castigat concursul pe merit. Scrieti de parca ar fi castigat un post de ministru, nu unul cu salariu minim! Iar intre el si poama aia de fata, care mai e si cu burta la gura… e, taica, diferenta mare! Pacat ca la dosar, macar ptr institutiile publice, nu cer si dovada de moralitate!

  • Doamna Irina, sau cum v-oti numi, daca domnul este atat de valoros, de ce nu a candidat pentru postul de ministru al culturii si s-a coborat la un astfel de nivel ? Este cumva o rusine ca acea fata este cu burta la gura ? Ati fost vreodata in acasta situatie ? Poate nu, poate sunteti vreun barbat misogin si …. Daca va pare rau ca la dosar nu sunt solicitate dovezi de moralitate, va informez ca si eu regret ca se permite sa se comenteze anonim, sau poate va e teama de o moralitate descoperita a fi indoielnica ???? Cu respect, nu anonim ci E. Manea

   • Anonim, spuneti? Manea Elena = Luca Floriana, cea care s-a pricopsit cu fiica Rodicai Udristioiu drept nora, Diana Fisan, azi Diana Luca!
    Stim ca nu veti lasa comentul, dar macar stiti ca stim!

 2. In conditiile in care toti ne consideram buni crestini, cine suntem noi sa judecam pe altii ???? Ati auzit de o a doua sansa ? Aceasta fata, pe care multi o desfiintati, si-a intemeiat o familie, care a acceptat-o asa cum este ? De ce nu-i lasati in pace ? Indreptati ceva cu asemenea comentarii acide si neprobate ? Haideti sa ne vedem fiecare de ale noastre si sa fim mai buni ! Bine ati spus : ” Doamne ajuta ca n-am asa fata ! ” Ce-ati fi facut ?

 3. Intotdeauna e bine sa oferi o a doua sansa ! Si daca multi i-au oferit-o, cine sunt doamnele de mai sus sa judece ? A fi dispui sa dai nastere unui pui de om este un lucru demn de apreciat ! ” A fi cu burta la gura ” este o expresie a celor frustrati, misogini, nemultumiti cu persoana lor ! Tinerii merita intotdeauna sa li se ofere o sansa de a se indrepta ! Cine nu e constient de acest lucru, nu merita sa se numeasca parinte ! Soarta nu da numai oameni buni, destepti, frumosi si plini de calitati ! Dar o societate sanatoasa, cu principii si plina de ingaduinta poate sa transforme si cele mai rele specimene ! Asta sa ne propunem sa realizam, nu sa aruncam cu noroi ! Iar daca unii ii deplang situatia domnului care a castigat postul de debutant, sa-si puna intrebarea de ce n-a concurat pentru un post pe masura domniei sale ? Cu respect,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL