Actualitate

În octombrie, Corpul de Control al CJAS a imputat 97.803 lei de la furnizorii de servicii medicale

 | 16 noiembrie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

În urma verificărilor efectuate de Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în luna octombrie, furnizorilor de servicii medicale din judeţul nostru li s-au imputat 97.803 lei. În această perioadă au fost realizate șase controale, trei dintre ele fiind tematice.

Semnatura eletronica CertDigital

Lunar, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj efectuează verificări la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. Pe parcursul lunii octombrie, au fost efectuate șase controale, jumătate dintre ele fiind tematice, cealaltă jumătate fiind operative. Acolo unde au fost depistate nereguli s-au impus şi sancţiuni, valoarea sumelor imputate fiind de 97.803 lei.
Au fost făcute verificări și la unul dintre spitalele din județele noastre, aplicându-se o amendă de 89.314 lei.
De asemenea, mai trebuie precizat faptul că, tot pe parcursul lunii octombrie a fost recuperată suma de 48.413 lei, banii provenind din sancțiunile aplicate în anul curent.
Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj vor continua verificările la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL