Actualitate

În prezența lui Ponta/Comitetul Executiv al PSD Gorj, întrunit vineri la Târgu-Jiu

 | 09 noiembrie 2016, 00:10 | 1 coment | 

Șeful de campanie al PSD Gorj, Ciprian Florescu, a dat asigurări, ieri, într-o conferință de presă, că primarii partidului vor munci pentru organizație în campania electorală. “Am stabilit organizarea Comitetului Executiv și urmează să facem și convocarea la ședință a membrilor. Este o întâlnire care va avea loc vineri. Avem speranța și aproape certitudinea că la această întâlnire va participa și domnul deputat Victor Ponta, aflat pe primul loc în lista candidaților la Camera Deputaților a PSD. Vor fi chemați și ceilalți candidați, cei 45 de primari, președinții organizațiilor teritoriale, activul de partid, oameni cu care vom intra în bătălia electorală”, a declarat Florescu. “S-a discutat cu majoritatea edililor PSD, era firesc să se întâmple acest lucru. Faptul că a existat acea întâlnire a câtorva primari, un număr considerabil, nu este un lucru care trebuie sancționat. Era firesc să se aștepte explicații pentru cele întâmplate la București, era normal să se ofere explicații, nemulțumirile au fost epuizate, lucrurile au fost înțelese, iar primarii noștri sunt alături de noi” a subliniat șeful de campanie al PSD Gorj, care este de părere că Ion Călinoiu și Ion Ciocea ar trebui să revină în partid.
A.S.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “În prezența lui Ponta/Comitetul Executiv al PSD Gorj, întrunit vineri la Târgu-Jiu

  1. E părerea voastră!!!!..la cătunele tuila cu vicele ,amenința bătrânii ca daca nu votează calinoiu vor rămâne fara susținerea lui,si ca nu vor mai primii niciun ajutor din partea lui de sărbători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL