Actualitate

Învățătoare găsită moartă în casă

18 octombrie 2016, 00:10 | 0 comentarii  |  814 vizualizari

O femeie de 58 de ani, învățătoare la Școala Gimnazială Lihulești, a fost găsită decedată, ieri, în locuința sa din Berlești. Aceasta era căzută lângă pat. Descoperirea șocantă a fost făcută de fiica sa, care este învățătoare la o altă școală din Berlești. Aceasta a mers la locuința mamei sale, după ce a fost anunțată că a lipsit de la școală.

”O persoană în vârstă de 47 de ani, din Berlești, a sesizat Poliția cu privire la faptul că o femeie de 58 de ani, din aceeași localitate, învățătoare la Școala Gimnazială Lihulești, a fost găsită decedată în locuință. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Nu s-au depistat urme de violență pe corp. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru stabilirea cauzelor decesului”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Angajata Inspectoratului Școlar Gorj a fost găsită întinsă lângă un pat, în una dintre camere. Primele verificări arată că victima s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, de la o sobă cu lemne. Învățătoarea cu o vechime de aproape 30 de ani în învățământ locuia singură. Soțul său a murit în urmă cu șapte ani, după ce a suferit un infarct. ”Fiica sa este învățătoare la o școală din localitate, iar băiatul este plecat la muncă, în Anglia. Au o poveste impresionantă. Soțul doamnei învățătoare a murit în urmă cu șapte ani, după ce a suferit un infarct în ziua nunții fiului său”, a spus un apropiat al femeii de 58 de ani.
Loredana Fîciu

Semnatura eletronica CertDigital
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL