Actualitate

Liderii sindicali din CEO vor o întrevedere cu Tăriceanu

 | 16 noiembrie 2016, 00:10 | 0 comentarii | 

Mulțumiți de sprijinul acordat de ALDE şi de președintele Călin Popescu Tăriceanu privind susținerea modificărilor aduse Legii energiei, liderii sindicali din mineritul şi energia din Oltenia au dorit o nouă întrevedere cu Tăriceanu, vineri, când acesta va ajunge la Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital

,,Încrederea sindicaliștilor acordată nouă, parlamentarilor ALDE, ne obligă să sprijinim cu o tărie și mai mare activitatea Complexului Energetic Oltenia şi a societăţii Hidroelectrica. Astfel, pentru viabilitatea locurilor de muncă din CE Oltenia şi Hidroelectrica, dacă organizaţia ALDE Gorj va obţine scorul electoral dorit, vom susține în fața președintelui Călin Popescu Tăriceanu, ca într-o viitoare guvernare ALDE, mineritul şi energia din Oltenia să fie reprezentate în Ministerul de resort de către un om al locului, specialist din sistemul energetic gorjean. Cele două ramuri nu au mai fost demult prioritare pentru ultimele guverne, care au lăsat la voia întâmplării Complexul Energetic Oltenia şi Hidroelectrica, unele din puținele companii ale statului încă neprivatizate”, a transmis conducerea ALDE Gorj, prin intermediul unui comunicat de presă.
În acesta se mai precizează că, ALDE Gorj poate obţine un post de secretar de stat în Ministerul Energiei, urmând ca astfel interesele CE Oltenia şi ale societăţii Hidroelectrica să primeze în viitorul Executiv în favoarea miilor de angajaţi.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL