Actualitate

Lucrările de la Piaţa Centrală Motru, licitate din nou

 | 08 noiembrie 2010, 21:28 | 0 comentarii | 

piata motruFirma care a câştigat prima licitaţie de lucrări în urmă cu peste doi ani de zile şi care a tergiversat nepermis de mult, până la falimentul ei, lucrările de la Piaţa Centrală din Motru a fost dată uitării.

Semnatura eletronica CertDigital

Autorităţile motrene au scos lucrarea la licitaţie, procedura prelungindu-se cu contestaţii cu tot până în data de 15 noiembrie. Având în vedere acest motiv, viceprimarul municipiului Motru, Tudor Dobrică ne-a precizat: „nu putem da publicităţii cifre, dar putem estima că oricare din cele două firme înscrise în procesul de licitaţie ar câştiga, porneşte de la 65-70% lucrare realizată şi trebuie să o încheie până la 15 ianuarie anul viitor”.

Din iulie 2008, când primarul municipiului Motru a încredinţat după licitaţie lucrările unei firme, care nu mai există acum, comerţul cu legume şi fructe s-a desfăşurat în condiţii improprii, piaţa numărul 3 dovedind încă o dată că nu are vad comercial şi că a fost inoportun construită după decembrie 1989. În cei doi ani de zile au apărut câteva aprozare care seamănă mai mult a depozite de legume şi fructe, comercianţii mutându-se ostentativ anul acesta în apropierea pieţei în construcţie.

Constantin Bunilă

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL