Actualitate

Marian Rotaru: “PNL nu a negociat nimic cu PSRo. Cei doi consilieri nu se vor opune însă proiectelor bune pentru Târgu-Jiu”

 | 14 iunie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Fostul președinte al PSRo Gorj, Marian Rotaru, în prezent director al Direcției de Patrimoniu al Primăriei Târgu-Jiu, susține că PNL nu a purtat niciun fel de discuții cu cei doi consilieri ai fostului său partid, privind o schimbare a majorității în Consiliul Local al municipiului. Rotaru susține că este devreme să se vorbească, în spațiul public, despre o nouă majoritate, deja făcută de PNL, cu PMP și PSRo, dar menționează că nu crede că noul primar, Marcel Romanescu, o să aibă dificultăți în a-și trece proiectele bune pentru comunitate.

Semnatura eletronica CertDigital

Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, a anunțat, ieri, că Marcel Romanescu își va forma o nouă majoritate în CL Târgu-Jiu, ușor, alături de PMP și PSRo. Asta chiar dacă liberalii nu au început, deocamdată, niciun fel de negocieri cu liderii celor două partide politice.
Marian Rotaru, fostul lider al PSRo, a declarat, ieri, pentru Gorjeanul că Dan Groșanu, președintele PSRo Gorj l-a asigurat că nu a purtat niciun fel de discuții cu PNL, privind o majoritate nouă. “Am vorbit cu domnul Groșanu, aceasta mi-a spus că joi au ședință la PSRo de Birou Executiv, dar că problema shimbării majorității în CL Târgu-Jiu nu se află pe ordinea de zi. Reprezentanții partidului nu au fost contactați de nimeni legat de acest aspect. Sunt convins însă că așa cum au făcut și până acum, consilierii vor vota proiectele bune pentru comunitate, indiferent de persoana ori partidul care le inițiază”, a explicat Rotaru.

Nu se teme
Acesta a susținut că el nu mai este angrenat politic, că are rol de consultant la PSRo Gorj, și că nu se teme pentru locul său de muncă, o dată cu discutatele schimbări în Primăria Târgu-Jiu pe care ar putea să le facă noul primar ales al orașului. “Eu am dat un concurs pe post, îmi fac treaba, nu văd de ce mi-aș face grijă că aș putea fi demis de noul primar. Eu îmi fac aceeași muncă indiferent de culoarea politică a celui care conduce primăria. Cei care spun că aș trăda PSD ar putea să vină să vadă ce și cum muncesc la Direcția de Patrimoniu și apoi să comenteze. Consilierii PSRo fac ce consideră dânșii că este bine pentru târgujieni”, a completat Rotaru.
În prezent, majoritatea în CL Târgu-Jiu este formată din PSD, ALDE și PSRo.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL