Actualitate

Municipiul Târgu-Jiu găzduieşte un concurs de Avioane de Hârtie

 | 11 iunie 2015, 00:10 | 0 comentarii | 

Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu găzduieşte, duminică, 14 iunie, un concurs de Avioane de Hârtie. Evenimentul se desfăşoară în Zona Podului “Ferdinand I” (lângă Dinozauri, la scena), începând cu ora 17.00. Competiţia este organizată pe două categorii, participanţii fiind premiaţi cu diplome.

Semnatura eletronica CertDigital

Asociaţia Cercetaşilor Tradiţionali din România – Unitatea General Dragalina Târgu-Jiu organizează, duminică, 14 iunie 2015, un concurs de avioane de hârtie, la care sunt aşteptaţi copii, indiferent de vârstă. Pentru a putea participa la concurs, copiii trebuie să ajungă la standul organizatorilor înainte de ora de începere a concursului (17.00) şi să se înscrie în competiţie, ei putând participa la una din cele dou[ categorii. La ora stabilită vor începe confecţionarea avionului de hârtie, având la dispoziţie 20 de minute pentru a-l finaliza şi a scrie pe el un mesaj. Acesta va intra în competiţia pentru cele două categorii: cel mai frumos avion şi cel mai performant.

Jurizarea concursului de Avioane de Hârtie
Pentru categoria cel mai frumos avion, se va avea în vedere atât aspectul modelului, cât şi mesajul scris pe avion.
Pentru categoria cel mai performant avion, se va măsura distanţa parcursă la o aruncare; participanţii vor avea la dispoziţie trei încercări şi se va contoriza cea mai buna dintre ele, cu condiţia să depăşească distanţa minimă, care se va stabili în funcţie de condiţiile meteo; în caz de egalitate, câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi. Toţi participanţii vor primi diplome.
Organizatorii vor asigura suportul logistic pentru realizarea avioanelor de hârtie şi implementarea jurizării. În orice situaţie, decizia organizatorului este finală.
Minodora Suceaavioane de hartie

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL