Actualitate

Partidul Pro România are oficial filială și în județul Gorj

 | 31 mai 2017, 00:10 | 1 coment | 

Daniel Constantin și-a lansat la București, luni, noua sa formațiune politică, la eveniment participând, în linia întâi, și doi dintre gorjenii care se vor ocupa de înființarea filialei Pro România și în județul nostru. Călin Simionescu și Dănuț Chirilă, foști ALDE, sunt cei care vor forma noua structură politică la nivelul Gorjului, aceștia așteptând alături de ei și alți foști colegi de la ALDE, PNL și chiar PSD și evident persoane neimplicate politic care își doresc să facă însă o altfel de politică.

Semnatura eletronica CertDigital

Dănuț Chirilă va fi, de fapt, președintele interimar al organizației până la alegerile interne, Călin Simionescu coordonând, împreună cu acesta, închegarea noii filiale a Pro România, un accent important punându-l pe municipiul Târgu-Jiu. Pro România are deja filiale în 35 de județe din țară, 5 parlamentari.

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Partidul Pro România are oficial filială și în județul Gorj

  1. Calin Simionescu borfas de duzina
    Calin Simionescu, vicepresedinte al PD Gorj si consilier judetean ascunde de ani de zile un secret nestiut de nimeni, nici chiar de cei care l-au ajutat sa propulseze miraculos in ultimii ani, desi in vara anului trecut isi intocmise dosar pentru acordarea ajutorului de somaj, deoarece nu-si gasea loc de munca.
    Simionescu a avut grija ca sustinatorii sai si colegii de partid sa nu afle ca, in urma cu cativa ani, a facut parte din tagma gainarilor si a fost condamnat pentru furt. In 1991, in perioada in care era student la Universitatea Petrosani, actualul consilier judetean s-a hotarat sa traga o bauta, alaturi de alti doi colegi de internat. Le lipsea alcoolul, asa ca unul dintre petrecareti a coborat sa faca aprovizionarea. Ghinionul lui a fost ca a intarziat destul de mult, iar cei doi ramasi in internat s-au gandit sa-i cotrobaie prin camera. Au spart usa si i-au sustras colegului o haina si un ceas. Povestea s-a agravat in momentul in care pagubitul a apelat la politie sa rezolve situatia. Calin Simionescu, alaturi de partenerul sau au fost acuzati de furt si cercetati penal. Instanta i-a si condamnat, Simionescu, alegandu-se cu o pedeapsa de 6 luni de inchisoare cu suspendare.
    Functiile obtinute intre timp ii pot permite vicepresedintelui PD sa evolueze in cariera infractionala, mai ales ca functionarii publici sunt scutiti in general de raspunderea in fata legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL