Actualitate

Persoanele cu dizabilităţi, ajutate să-şi găsească un job

 | 23 noiembrie 2010, 01:12 | 0 comentarii | 

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Târgu-Jiu este astăzi gazda evenimentului de recrutare în vederea găsirii unui loc de muncă, evaluare a stării de sănătate şi competiţie sportivă. Acţiunile fac parte din proiectul „Şanse egale pentru integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din România”.

Semnatura eletronica CertDigital

Toate aceste activităţi se vor desfăşura astăzi pe parcursul a cinci ore, în intervalul 9:00 – 14:00. Proiectul “Şanse egale pentru integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din România” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – “Investeşte în oameni” pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 1 august 2009. Scopul proiectului este asigurarea şanselor egale la integrare pe piaţa muncii pentru un număr de 500 de persoane cu dizabilităţi intelectuale din regiunile Bucureşti – Ilfov, Nord – Vest, Nord – Est şi Sud – Vest.

Persoanelor care participă la activităţile de astăzi le vor fi oferite oportunităţi de angajare, precum şi servicii de sprijin şi acompaniere. De asemenea, proiectul urmăreşte conştientizarea cetăţenilor din comunitate şi de pe piaţa muncii cu privire la abilităţile şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi intelectuale. Evenimentul de astăzi va aduce împreună în jur de 70 de elevi şi absolvenţi, persoane cu dizabilităţi intelectuale de la şcolile de arte şi meserii din judeţele Gorj şi Olt, precum şi numeroşi voluntari de la Facultatea de Asistenţă Medicală, Tehnică Dentară, Artă şi Cultură Fizică din Târgu-Jiu.

Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL