Actualitate

Personalul CEO, redistribuit pentru următoarele 60 de zile

 | 28 octombrie 2016, 00:10 | 1 coment | 

Începând de joi, pe o perioadă de două luni de zile, în toate unitățile Complexului Energetic Oltenia(CEO) se redistribuie personalul din locurile în care există excedent de angajați. Cea mai mare lipsă de personal se află în producție, în minerit, surplus fiind, în schimb, în sectorul pompe.

Semnatura eletronica CertDigital

Conducerea Diviziei Miniere a CEO a pus în aplicare solicitările anumitor sindicate din companie care au cerut redistribuirea personalului în producție, unde existau mari carențe. Angajații dintr-o carieră, de exemplu, au fost mutați joi, de la serviciul de pompe sau de la intervenții mecanice ori electrice la circuitele de benzi sau pe excavatoare. Punctele unde au fost mutați salariații, ieri, erau nevralgice, existând zone în care personalul era sub normativ, fiind pus în pericol procesul de producție.
Această redistribuire se va face pe o perioadă de 60 de zile, muncitorii fiind detașați doar două luni de zile de la actualul loc de muncă, la noul urmând să presteze pe un program de 7 zile din 7.
Cei prinși în programul de redistribuire au fost fost trecuți pe tabele care au fost avizate de cele două sucursale miniere dar și de Divizia Minieră a CEO.
A.Stoica

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Personalul CEO, redistribuit pentru următoarele 60 de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL