Actualitate

Pităroiu a promovat în funcție: Din economist la CE Oltenia, în cârciumar la Târgu-Jiu

 | 04 noiembrie 2016, 00:30 | 2 comentarii | 

Daniel Pităroiu, economist în acte al companiei, dar de fapt consilier la Divizia Financiară a CE Oltenia, s-a apucat de afaceri și în Gorj. Asta, deoarece SC RALDIN CONSTRUCT SRL, firma pe numele căreia Pităroiu și-a înființat ferma de animale din Filiași, s-a implicat, de scurt timp, în realizarea unui restaurant în municipiul Târgu-Jiu. Investiția, ce urmează să prindă contur pe strada Ecaterina Teodoroiu, cuprinde de altfel și o sală de nunți. Implicarea în afaceri a lui Pităroiu poate să-i aducă acestuia însă deservicii viitoare, la disponibilizările din CEO afaceristul fiind trecut în lista primilor plecați, doar pe acest considerent.

Semnatura eletronica CertDigital

anunt apmDupă ce a pierdut cursa alegerilor pentru Primăria Filiași, liberalul Daniel Pităroiu a revenit la CEO, dar și în afaceri, acesta demonstrând că își mută centrul business-ului din județul Dolj, în Gorj. De altfel, la începutul lunii noiembrie, Daniel Pităroiu a solicitat APM Gorj un aviz de mediu, pentru firma sa RALDIN CONSTRUCT, pentru a realiza pe strada Ecaterina Teodoroiu la nr. 515 un “restaurant, o sală de evenimente, dar și împrejmuire și racorduri tehnico-edilitare”. Afacerea pe firma salariatului CEO nu îi provoacă acestuia deocamdată probleme la serviciu, spun oficiali ai companiei, care susțin însă că numele lui Pităroiu ar putea figura pe lista viitorilor disponibilizați, pentru faptul că acesta are, în același timp, afaceri profitabile.

d1 d5 1 d5 2 d6Și afaceri în privat, și post la stat
De altfel, noua afacere pe care o pune pe picioare la Târgu-Jiu nu l-a mai determinat, de data aceasta, pe Pităroiu să renunțe la postul din compania de stat. Spunem asta deoarece, Pităroiu și-a motivat public demisia din 2015, spunând presei că pleacă din companie ca să se ocupe de afaceri. Atât de bine i-au mers însă afacerile lui Pităroiu, că după plecarea de la CEO, Pităroiu a devenit șomer. La finalul anului trecut, Pităroiu revenea la CEO din postura de șomer. În vara lui 2016, Pităroiu a candidat pentru PNL la fotoliul de primar la Filiași, dar a pierdut alegerile. Și a continuat, după scrutin, munca în sediul companiei de la Târgu-Jiu, acum fiind consilier la Divizia Financiară a CEO.
Anamaria Stoica

Demisii conjuncturale
Pităroiu a demisionat şi a revenit la CEO de cel puţin trei ori în ultimii patru ani, în funcţie de persoanele care s-au perindat pe la conducerea complexului. Mai mult, acesta chiar a avut o contribuţie majoră la destabilizarea CEO din punct de vedere financiar, prin prisma postului ocupat. Pităroiu s-a retras din funcţia de director al Diviziei Financiare ori de câte ori compania a înregistrat pierderi şi datorii, ultima dată acesta demisionând când manager era Laurenţiu Ciurel, iar CEO a avut pierderi de aproape 900 de milioane de lei noi. După ce compania s-a redresat financiar odată cu venirea lui Laurenţiu Ciobotărică la conducere, Daniel Pităroiu s-a întors şi el la companie, pe un post de economist.

Loading...
Articole asemanatoare2 comentarii in “Pităroiu a promovat în funcție: Din economist la CE Oltenia, în cârciumar la Târgu-Jiu

  1. Minunativa oameni buni !!! Sa pleci de patru ori si sa revii in aceasta Companie, nu e pentru oricine!!!! Expropriați, disponibilizați, marginalizați, etc. nu va e deajuns??? Halal conducători, bravo politicieni!!! Si ca nesimțirea sa fie maxima, mai vi si ca ,,consilier”_ al dracu deștept!!!!, pe o cârcă de bani si nu faci nimic. Ba pardon, urlii si injuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL