Actualitate

Polițiștii din Stejari i-au pus fiola-n gură primarului Păiuși

 | 29 iunie 2017, 00:10 | 1 coment | 

Supărați că edilul de Stejari, Robert Păiuși, a reclamat în mass-media faptul că mai mulți cetățeni ai comunei se plâng că le sunt furate bunurile, în timp ce polițiștii din localitate dorm în bocanci, purtătorii de chipiuri împricinați s-au apucat de “treabă”. Mai exact, de circulație, asta chiar dacă în comuna de la marginea județului abia există câte o bandă de circulație pe un singur sens de mers. Câțiva cetățeni au căzut însă pradă demersului polițiștilor care s-au scuzat că excesul lor de zel ar fi fost ordonat “de sus”. În plasa întinsă abil de cei trei ofticați nu a căzut însă și primarul.

Semnatura eletronica CertDigital

Pe modelul punem pumnu-n gură celor care comentează că noi nu ne facem treaba, agenții din Stejari i-au pus ieri dimineață fiola în gura primarului Păiuși, care numai ce s-a plâns public de lipsa de reacție a polițiștilor din comună la adresa hoților care pradă gospodăriile localnicilor. Puși brusc pe muncă cei trei agenți nu au căutat însă ieri dimineață hoții reclamați de păgubiți ci, chiar pe primarul comunei, pe care l-au pândit și l-au oprit în trafic la doar 500 de metri de locul de muncă. Astfel, ieri, la primele ore ale dimineții primarul Păiuși a fost nevoit să se aplece la nevoile de activitate ale celor care se fac că pun ordinea în comună din postul de poliție.

Canicula se tratează cu apă..
Edilul nu a fost însă prins pe picior greșit deoarece circula regulamentar, chiar cu centura pusă, și fără gram de alcool la bord. Cu toate acestea, edilul a suflat în fiolă, le-a prezentat actele respectivilor ieșiți în teren și astfel a scăpat de “frecușul” polițiștilor, supărați că, în urma articolului din Gorjeanul, au fost muștruluiți de superiori.

Răzbunarea este arma prostului, dar proverbele nu au timp a fi citite în postul de poliție din Stejari asta deoarece cei trei lucrători prea muncesc de se spetesc iar pe caniculă fac circulație. Din păcate, se pare că nu numai “semafoarele” de la Stejari nu mai funcționează pe caldură..

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Polițiștii din Stejari i-au pus fiola-n gură primarului Păiuși

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL