Actualitate

Președintele Cârciumaru a făcut bilanțul anului 2017

 | 29 decembrie 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Liderii PSD Gorj au participat, joi, la ultima conferință de presă a organizației, pe acest an. Întâlnirea cu jurnaliștii, de la sediul filialei din municipiu, a fost prilej de bilanț, senatorul Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, declarând că activitatea organizației, pe 2017, a fost una bună, dar anul care vine va fi unul greu, politic. Senatorul PSD a anunțat, de asemenea, că organizația are ca țintă în 2020 să recâștige Primăria Târgu-Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital

,,În ceea ce privește activitatea PSD Gorj, în 2017, pot spune că a fost una bună, atât pe linie politică, cât și pe linie administrativă. Nu trebuie să uităm însă eșecurile de la alegerile parțiale de la Târgu-Jiu și Drăguțești. Dar poate că a fost mai bine așa. Aceste înfrângeri ne-au făcut mai uniți și mai puternici. Am constatat că, împreună am reușit să pierdem, în mod negativ, alegerile în aceste două localități. Vom reuși însă să recâștigăm, în 2020, Primăria Târgu-Jiu”, a declarat Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, mulțumind presei pentru buna colaborare din acest an.

Cârciumaru a declarat că partidul trebuie să câștige și alegerile prezidențiale și cele europarlamentare.

Și președintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, le-a mulțumit jurnaliștilor pentru buna colaborare, dar și Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

,,Vă urez tuturor să aveți un an mai liniștit și să mulțumesc presei care a dat dovadă de responsabilitate și ne-a fost alături”, a declarat președintele executiv Weber. Viceprimarul municipiului, Aurel Popescu, a transmis și el gândurile sale bune pentru târgujieni și a mulțumit presei pentru onestitate.

La finalul conferinței, Florin Cârciumaru a deschis o sticlă de șampanie și a ciocnit alături de colegii săi câte un pahar cu jurnaliștii presei gorjene.
A.STOICA

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL