Actualitate

Primarul de la Scoarța nu pierde vremea: După ce a finalizat asfaltarea din Lintea, Stamatoiu s-a apucat de alimentarea cu apă din Lazuri

 | 15 mai 2017, 00:10 | 0 comentarii | 

Autoritățile locale din Scoarța demonstrează că nu pierd timpul și bifează investiție după investiție în favoarea cetățenilor comunei. De altfel, înainte de sărbătorile pascale, la Lintea s-a început asfaltarea unei porțiuni din drum, investiția fiind finalizată la scurt timp după, ca acum să se înceapă deja lucrările privind introducerea alimentării cu apă din Lazuri. În paralel, continuă și lucrările la rigolele din satul Beacu.

Semnatura eletronica CertDigital

Primarul Ion Stamatoiu a anunțat finalizarea investiției din Lintea, după Paște, autoritățile reușind, alături de constructorul de la Craiova, să termine la timp lucrările de modernizare a acestui drum. De altfel înainte și după sărbătorile pascale, în Lintea s-a turnat primul și apoi al doilea strat de asfalt. Drumul, modernizat pe o suprafață de 1,5 km, este acum circulabil și încântă locuitorii din zonă.
Lucrarea de la Lintea s-a realizat cu firma DOMARCONS de la Craiova. Primarul comunei, Ion Stamatoiu, a supravegheat de aproape lucrările, fiind prezent mereu în șantier. Acesta s-a declarat mulțumit de calitatea lucrării și anunță că proiectul început anul trecut se va finaliza abia după asfaltarea din Lazuri, locul în care în mai au și început lucrările privind introducerea apei curente.
Astfel, autoritățile se află pe ultima sută de metri privind finalizarea proiectului legat de modernizarea a peste 9 km de drumuri sătești, investiție de 60 de miliarde de lei vechi.

Apă și apoi drum modernizat în Lazuri!
Potrivit edilului Stamatoiu, locuitorii din Lazuri vor avea prima dată apă curentă și apoi drum modern, primarul anunțând că nu pune carul înaintea boilor. Mai exact, nu face drum ca apoi să-l spargă pentru a introduce rețeaua de apă. Astfel, după apă va fi și drum în Lazuri, localitatea fiind cea în care se va încheia proiectul ce prevedea asfaltarea a nouă drumuri sătești, cu rigolele care se impun.
De altfel, în paralel, acum se lucrează și la finalizarea rigolelor din satul Beacu.
A.Stoica

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL