Actualitate

Primarul Romanescu anunţă dezvoltarea unei noi afaceri la Târgu-Jiu

 | 26 aprilie 2018, 00:10 | 1 coment | 

În cursul săptămânii trecute, edilul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a purtat noi discuţii cu un investitor din domeniul componentelor auto care va dezvolta în perioada următoare o afacere în oraşul lui Brâncuşi, benefică şi pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Semnatura eletronica CertDigital

Municipalitatea a pus la dispoziţia investitorului mai multe spaţii din Târgu-Jiu, unde afacerea ar putea fi pusă pe picioare. “Legat de investiţia pe care noi, sperăm că, în mare parte, se va realiza la în municipiu, sâmbătă, investitorul a fost pe durata întregii zile la Târgu-Jiu, a vizitat 15 locaţii deci este interesat în mod deosebit să găsească cea mai bună locaţie. Astăzi (n.r. ieri), am luat legătura cu el, deoarece a apărut şi cea de-a şaisprezecea locaţie. Din toate acestea va alege una singură pentru a putea să-şi deschidă iniţial afacerea, deoarece vorbim doar de un început de investiţie la Târgu-Jiu.  Ulterior, aşa cum ne-a şi transmis, în condiţiile în care va găsi forţa de muncă necesară pentru mărirea activităţii pe care doreşte să o realizeze, îşi va construi o hală în municipiul Târgu-Jiu, unde să poată mări numărul de personal pe care îl angajează.  Dar, merge cu paşi mărunţi. În primul rând, va angaja un număr redus de persoane care vor merge la locaţia de bază pentru a putea fi pregătite şi dacă va găsi mai multe solicitări decât posibilele angajări, va dezvolta o afacere la nivelul municipiului Târgu-Jiu. Are anumite semne de întrebare legate de forţa de muncă şi noi am dat toate garanţiile necesare că vom face şi publicitate în aşa fel încât să-şi găsească personal pentru a-şi putea desfăşura activitatea pe raza municipiului Târgu-Jiu”, a declarat primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.
Izabella Molnar

 

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Primarul Romanescu anunţă dezvoltarea unei noi afaceri la Târgu-Jiu

  1. Doamne, ce agramat!! Frazare de industrială la seral, in cel mai bun caz… Nu-l mai citați cap coada, decât daca chiar vreți sa-l arătați limitele, ceea ce, sincer, nu cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL